Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak nekem nem tetszik az...

Csak nekem nem tetszik az Attack on Titan?

Figyelt kérdés

Most néhzem az attack on titan/ shingeki no kyojin 3. évadát, és (tudom, le vagyok maradva, de már bele kezdtem egyszer, végig néztem az első évadot, de abbahagytam, mert) tele van hibákkal...vagy ez csak nekem tűnt fel?

Gondolkozok rajta, hogy írnék róla egy kritikát, de nem hiszem, hogy lenne rá kereslet/igény.

Szóval csak nekem nem nyerte el a tetszésemet, és csak én találtam benne több hibát is?

2021. máj. 25. 11:15
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Több kommentre nem válaszolok.

Nincs kedvem AoT fanatikusokkal vitatkozni, ahogy gondolom nektek/neked sem velem. Inkább örülj neki, hogy neked enyire tetszik... Nehéz olyan dolgot találni, amiért az ember ennyire odavan. ;)

2021. máj. 25. 13:31
 22/42 anonim ***** válasza:
68%
Hány éves vagy? Mert láthatóan a szövegértés nem megy, sem a logikus gondolkodás.
2021. máj. 25. 13:34
 23/42 anonim ***** válasza:
70%

19: Reménytelen eset.

1. Valóban. Az egy kő. Aminek a falhoz az égvilágon semmi köze nem volt. Nem a falból jött ki, hanem csak ott volt. Ez az egész kőcipelés nem is abban a városban történt, ahol Erenék éltek, és nem is ugyanannál a falnál. Tudod, 3 fal van. Erenék a legkülső falnál éltek, amit betörtek, és onnan evakuálták őket. Ez az egész kőcipelős, lyukat betömős eset pedig a középső falnál történék, úgy 100 km-re odébb. https://www.youtube.com/watch?v=9sZr0xFohM4

6.13-nál láthatod, hogy a kő csakúgy ott van a földön.

2. A vakolatnak mi köze az illesztésnyomhoz ember?

4. Erre már rég válaszoltuk, csak nem megy a szövegértés neked.

5. Erre is válaszoltunk, csak szöveget nem tudsz értelmezni.

2021. máj. 25. 13:41
 24/42 anonim ***** válasza:
91%

Jaj, ne már, tényleg nem vitatkozol? Pedig én lemaradtam róla.

Na, mindegy, azért végig megyek rajta.

I. Az egy másik szikla, nem abból lett.

II. 1. Alapozás a sínekhez. A falakon látszik, hogy sínek vannak az ágyúkhoz. Viszont a sínhez kell egy alapozás.

II. 2. Nem csak azzal lehet javítani valamit, amiből van. Mást is használhatnak.

III. Itt pontosan mire gondolsz? Egy alternatív világban vagyunk és nem a valóságban, ott működik. A mi világunkban titánná sem változik az ember, ott pedig egy komoly kutatási terület.

IV. Felteszem, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy hogy néz ki a falon belüli világ és mekkora távolságokról van szó.

A "kimennek oda, ahol hemzsegnek a titánok" út vezet a pincéhez. Nyilván nem lehet simán kikerülni a titánokat, és ezért nem tudnak egyből odamenni.

Itt akár 100-150 km-es távolságról is beszélünk lóháton, ami nem egy rövid túra, főleg ha titánok üldöznek.

Egyszer pedig meg kell állni, akkor pedig a titánok utolérnek.

1. Nem tökéletesen ismert a kristály, a titánok létezése és a falfelépítése sem. Nem lehet tudni pontosan, hogy hogyan csinálták meg így, így ezt felvetni hülyeség.

3. A steins;Gate is tudományosan indokolja meg, a saját világán belüli tudománnyal. Az AoT-re ez szintén igaz.

4. Mást, akinek szintén át kellett volna magát verekedni az összes titánon. Ja, jó ötlet. :D

Te lettél volna az első, akit felfalnak, mivel elég hülye ötlet. Nagy távolság, kell élelem, víz és valahol meg kell éjszaka szállni. Egyáltalán nem egyszerű, főleg, ha vannak más fnotos dolgok is.

I. Az nem az a kő, ami a házon volt. Jobb képet nem találtam, de látszik, hogy a házra egy viszonylag kis szikla esett.

[link]

II. Nem feltétlen, attól függ, hogy mennyi jön le. Ha megnézed, amikor először meglátják a titánt a falban, akkor ltászik, hogy elég mélyen van a titán a falban.

2. Nem tudjuk, hogy van-e.

(Mellesleg tudtommal a vakolaton sincs illesztés nyom, de ez nem a szakterületem.)

4. Tudnak, ha eljutnak oda, csak az túl messze van.

5. Tekintve, hogy a story azzal indult, hogy kudarcot kudarcra halmoztak Eren-ék előtt, így nem hiszem, hogy olyan könnyen elbántak pár titánnal.

Pont ez volt a lényeg, hogy az emberek a Survey Corps-ot nem szerették, mert pénznyelőnek gondolták.

1. Nem. Eren anyja kifejezetten a HÁZ alá szorult be, amire esett egy viszonylag KIS kő.

Az a nagy kő teljesen más.

Kár, hogy egy "érved" sem állja meg a helyét.

2021. máj. 25. 15:53
 25/42 anonim ***** válasza:
39%
Nekem sem tetszik, bár én az első évadot sem bírtam végigkínlódni.
2021. máj. 25. 16:09
 26/42 Tevenyereggyarto ***** válasza:
91%

Én meg már azt hittem ,hogy igazi hibákról lesz szó. Persze mint minden ember alkotta dolognak úgy az Attack on Titan-nak is lehetnek hibái, elvégre Isayama is csak egy ember, tud tévedni, hibázni. Viszont ezek nem igazi hibák, Kérdező. Ahogy mondták amelyik kő Erenék házára esett az teljesen más mint amivel Eren betömte a falat, illetve ez utóbbi kő sem a falból szakadt ki. Erenék a legkülső fal egy “kiálló” részében/ gyűrűjében éltek. A fal betömése ha jól rémlik eggyel beljebb történt.

A fal foltozását is már elmagyarázták.

A pincébe eljutást is elmondták. Az egyes falak között akár 100+ Km távolságok is vannak s azt gyalogszerrel-lóháton nem olyan egyszerű megtenni, pláne ha bárhol s mindenhol titánok kóricálnak.

Szerintem ezeket a falas-sziklás dolgokat elvethetjük. Azt írtad több hibát is észrevettél ezeken kívül szóval szerintem többen is szívesen megvitatnánk ezeket. Lehet az eddigiekhez hasonlóan azok sem lesznek igazi, tényleges hibák bár ki tudja.

2021. máj. 25. 20:48
 27/42 A kérdező kommentje:

#26. Hát igen, úgy néz ki nektek volt igazatok...😅

Azt a sziklás dolgot is eléggé benéztem... Meg végül is a pince is érthető valamilyen szinten. Úgy látszik túlontúl szkeptikus voltam szegény AoT-vel.

Most végig néztem a 3.évadot, holnap-holnapután megleszek a 4.-kel is.

Azután azt tervezem, hogy újból végig nézem az elejéről és közben lerom/kijegyzetelem az észrevételeimet - a jókat és a rosszakat is.

Igazából most egyáltalán nem akartam volna vitatkozni XDD😅 nem ez volt az eredeti kérdésem...vagy mi. De mind1

Oyasumi^^

2021. máj. 25. 23:04
 28/42 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező sajnos tényleg nem tudtad felfogni!

1. Először is van 3 fő fal amik egyre kisebb köröket alkotnak! A legkülső falon vannak fél kör/kul aki falak pluszba kb 10 körül lehet…

2. A kolosszus ezt a fél kúp kis falat törte be! A páncélos pedig a legkülső fő falat! Érted?

3. Az óriások előzőn-lőtték ezt a kúp alaku fél falat de még a harmadik fal belső terét is! Azaz a legnagyobb területet! Emiatt lett a helyzet nagyon sanyarú ezért csak húst a legbelső fal lakói tudnak enni ezért van éhezés és rossz élet mert a lakosság kb 50%-a fele akkora helyen kell osztozkodnia a már bent lakókkal!

4. 3D manőver ez SPOILERes kirobbanó gáznak hivják asszem a lényeg hogy ez a titánok fosszilizált anyaga ami nagyon erős

5. A falon van vakolat mivel igen hézagos volt mivel óriások tartják ezt a kormány eltitkolta az emberek elől ezért fedték be!

6. A kristályosodásnak 2 fajtája van! Az a sárga meg a kristály fehér a különbség valószínűleg annyi hogy a sárga az már koszos oxidálodott vagy pedig patinásodott

7. Tényleg nem abban a városban volt a Köves rész hanem a 3. Fő falnál

8. Nem a falakon kívülre mentek (persze oda is) hanem a 3. Fal belteréhez ami egy hatalmas erdős sziklás stb tér! Ott elszaporodtak az óriások mivel be lett történt a 3. Fő fal is valamint egy külső kúp fal!

Az a baj hogy sok minden felett el siklottál a hibák nem hibák hanem te ertelmezted félre total!

Inkabb most kezd el az elejétől!

2021. máj. 25. 23:56
 29/42 anonim ***** válasza:
2021. máj. 25. 23:57
 30/42 anonim ***** válasza:
91%
Az elso évad nekem is kissé zavaros volt! Ezzel nincs is semmi baj ujra végig kell nézni mert ez egy olyan anime amire figyelni kell! Nem bleach nem dragon ball sem pedig hunter x hunter vagy pedig one piece
2021. máj. 25. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!