Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak nekem nem tetszik az...

Csak nekem nem tetszik az Attack on Titan?

Figyelt kérdés

Most néhzem az attack on titan/ shingeki no kyojin 3. évadát, és (tudom, le vagyok maradva, de már bele kezdtem egyszer, végig néztem az első évadot, de abbahagytam, mert) tele van hibákkal...vagy ez csak nekem tűnt fel?

Gondolkozok rajta, hogy írnék róla egy kritikát, de nem hiszem, hogy lenne rá kereslet/igény.

Szóval csak nekem nem nyerte el a tetszésemet, és csak én találtam benne több hibát is?

2021. máj. 25. 11:15
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Le írom a 3. Évadig a világ berendezést!

A magy falak: 3 nagy fal van ezek kor alakúak egyre kisebbek! A legkülső azaz a 3. Az a legnagyobb területű ezt törte be a páncélos!

A 2. Már kisebb valamint a belső fal az 1. Itt van a királyi főváros valamint az unicornis rangu katonák itt szolgálnak

Minden fő falon van 4 kis kúp alaku fal ezek a fő falok külső részen helyezkednek el! Ezt törte be a kolosszus oriás a lábával!

Éren ebből a kupolás falból származik ami a legkulsobb rész az egész falnak!

Ezenkívül van egy alvilág egy tényleges sötét barlang város itt ezt nem nagyon magyarázza meg csak van valószínűleg kitaszítottak árulok bűnözők menekültek vannak itt lényegeben ez egy törvényen kívüli hely és bizony a napfény nem süt be ide

Ugye kiderül hogy az egész föld egy sziget igazából (khm japán persze nem az mert pont hogy keleti népek nincsenek is benne hanem inkabb german brit és szláv eredetűek azaz főként európai társadalom)

Ugye mikasa félig ázsiai azaz japán

Maga a fal ország technológiája kb az 1500-as években van! Vannak rakéták ágyúk puskák is! De ugye a harmadik evadban kiderülnek a dolgok mert a végénél lehet látni A VÉGÉNÉL hogy igazából durván az 18-1900-as éveknél járnak! Léghajó vonat áram fénykép stb

A királyi család titkolta el mindig is a dolgokat az emberektől azaz hogy ők az utolsók nem tudni mi van a falakon túl a titánok miatt vannak ott mert ők az ellenség

Viszont mikor éren apja megette az irányított így elvesztette a királyi család a befolyását! Ekkor a kormány vette át a helyét és folytatta a dolgokat

A falakat javítják mivel ezeket jobban be burkolták különben látszana az óriások alakjának egy része (valószínűleg ezért)

A királyi vedelmezok azaz az ackerman klán immunis a tudat módosításra (nem nem japánok csak mikasa félig japan az ackerman több mint valószínűleg hogy brit eredetű tagokkal rendelkezett)

Habár éren a nagy falat könnyen be tudta tömni azzal a nagy kővel de a legkülső kup falat már mem tudta mivel valamit. Ott sokkal több oriás is volt valamint a vezetőség nem igen akarta hogy éren oda jusson a pincehez mert ott mindene titok meg van!

Valamint az ellenség is belülről szavatolta őket

Csak figyelni kell

2021. máj. 26. 00:15
 32/42 A kérdező kommentje:

"Inkább most kezd az elejéről" "kezd" HÁ! helyesírási hiba!! xD

Már annyira szét vagyok oltva, hogy nem is tudom mit írjak😅

Tudom, hogy van 3 fal, csak nem jutott eszembe hogy Maria Rosa Sina, vagy (Rosa Maria Sina,) ezért inkább hagytam. De igen, semmiképp nem ártana újra néznem.

De még mindig kitartok amellett, hogy vannak benne hibák és logikátlanságok. Akár hülyének tartasz, akár nem.

2021. máj. 26. 00:29
 33/42 anonim ***** válasza:
79%
Hagyjátok már a kérdezőt. Beismerte, hogy tévedett(Amúgy engem az a,hogy nem vették észre,eddig a titanokat a falban, megfogott.),innentől már nincs mit magyarázni,főleg nem lenéző/ alázó "hang"nemben.
2021. máj. 26. 01:08
 34/42 anonim ***** válasza:
35%

semmi lenézőt nem írtam... nem oltásból írtam hanem csak le írtam a tényleges okokat

és logikai baki nincs benne!

amiket tudtál azok mind meeg lettek válaszolva +megcáfolva

a 4.écadban fognak össze állni a dolgok hidd el... csak az a baj hogy ekkor a sorozat komolyan felnőtt már!

az első évad egy könnyű tini regény és egyre érettebb hangvételt vesz a sorozat és egyre jobb is lesz

szerintem majd pár év múlva fuss neki mégegyszer ":D

és helyesírás? basszus :SS én csak úgy írók!

2021. máj. 26. 02:29
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom. Nem tudtam követni,hogy ki melyiket írta,de a hülyézést, szerintem igazán lehett volna hanyagolni, mert lényegében semmi okot nem ad rá,kicsit figyelmetlen volt és ennyi.
2021. máj. 26. 02:35
 36/42 Tevenyereggyarto ***** válasza:
84%

Én semmiképp sem hülyézném le a Kérdezőt, épp ellenkezőleg. Félreértett valamit s ezt hibaként könyvelte el, de miután rámutattunk beismerte ,hogy tévedett s nem pedig makacsul ragaszkodott a (hibás) véleményéhez. Pedig én is az utóbbira számítottam miután azt írta ,hogy nem válaszol több AoT fanatikus kommentjére :D Mindegy, belátta ,hogy tévedett s képes megváltoztatni az álláspontját, ez számomra becsülendő dolog.

Ami az évadokat illeti ha jól emlékszem a 3. évadot 2 részre szedték (part 1, part 2) s a 4. évadot is. Utóbbinak a part 2 a téli szezonban érkezik, a part 1 nemrég adták le (ha jól emlékszem a manga 124-125. fejezeténél tartott a part 1 mikor befejeződött). A manga meg áprilisban ért véget a 139. chapter-el, illetve nemrég kapott pár extra oldalt is.

Mindenképp jobb lenne újranézned, persze csak ha van igényed rá, de könnyen lehet ,hogy másodjára fogod csak úgy igazán megérteni, észrevenni ezt-azt.

2021. máj. 26. 08:53
 37/42 anonim ***** válasza:
51%
3.évadig jutottál, és nem tetszik?:D What?
2021. máj. 26. 21:45
 38/42 anonim ***** válasza:
28%
én se szeretem:D
2021. máj. 28. 16:38
 39/42 anonim ***** válasza:
21%

Túlhájpolt és overrated szerintem is.

A sok butthurtsnowflake meg nem bírja feldolgozni, hogy léteznek akiknek ez nem jön be, személyes sértésnek veszik és elkzdenek fröcsögni meg személyeskedni :D

2021. máj. 28. 21:17
 40/42 anonim ***** válasza:
84%

39 oké hogy nem tetszik de túl hypeolt meg overrate az a személyeskedés... akkor már inkább egy normális kritikát fogalmazz meg majd akkor lehet díszkurzust folytatni -_-"

túé hype-olva nincs mert akkor a csapból is az folyna de ez nem igaz nincs reklámozva viszonylag kevés reklámban van benne az overrate meg nevetséges mikor a számbeli adatokat kell nézni

kb 12 év alatt több mint 100 millió MANGA eladás... a 100 millió már nagyon nagy dolog főleg mangánál

a nézettsége is elég nagy...

megérdemelt helye van neki sőt alul is van "hype-olva"

az oké hogy nincs tetszik de hülyeségeket sem kell mondani hogy túlértékelt meg stb...

2021. máj. 29. 00:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!