Valaki el tudná mondani az attack on titan 1. 2. Illetve 3.évadának a lényegét?
1 hónap az semmi nem értem miért nem emlékszel 1 hónap után a story-ra mikor az amúgy csak 4 rész lenne! szóval mikor nézed az 5. részt akkor már nem is emlékszel az első rész tartalmáára!???
de röviden
jönnek a titánok meg eszik az embereket a falat áttörik majd a fő szereplők megölik a titánokat... ennyi
3-as és a death note pontosan erről is szól vagy tévedek? 😂😅😂
Ez valószínűleg az aki azt hazudja hogy látott animéket de mi mondjunk el neki bizonyos részek és arc-ok tartalmát pedig látta de akkor sem tudja…. :/
Eltaláltad, én csak ezen a szinten vagyok, de még mindig jobb minthogy odamegyek trollkodni, okoskodni valakinek a kérdése alá aki normális kérdést tett fel és gondolom normális válaszokat vár. Ha nem tudsz mondani semmi értelmeset akkor inkább kussolj. " ... -.-" "
Majd felnősz te is. Legalábbis remélem, hogy nem vagy 15 évesnél idősebb ilyen felfogással.
Attis (Animegyetem) is csinált egy összefoglaló videót amiben nagyon nagy vonalakban elmondta a lényeget: [link]
Bár ha jól emlékszem a ~23 perces videó első szinte 10 percében nem beszél szinte semmi lényegesről hanem csak azt ecsetelgeti ,hogy mennyire nem lehet egy videóban összefoglalni s inkább nézd végig az animét. Mondjuk ebben igaza is van de szerintem jobban kihasználhatta volna a rendelkezésre álló időt vagy külön-külön csinál 10-20 perces videókat a 3 évadról. De ha nagyjából megmaradtak az események s csak egy kis frissítés kell akkor talán elég ez a videó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!