Mit gondoltok az Attack on titan 139. fejezetéről?
Én nem tudom... annyi jó teória született a végével kapcsolatban, először kicsit csalódott is voltam. Lehet nem ismeritek, de olyan érzéseket váltott ki belőlem, mint a Stone Ocean, most is elég üresnek érzem magam. Talán csak mert vége a mangának, nem tudom. Lehet csak én gondolom így, de szerintem Mikasanak így a végére jobb lett volna maghalnia, Erennel együtt. Eren végre szabad. :) Nagyon jó volt a végén látni Sashat és a többieket, annyit sírtam. Mondjuk elég feltűnő ahogy Isayama csak azért akart Historianak gyermeket, mert már nem volt rá szükség. Sokan azt hitték fontos szerepe lesz a babának. Végén láthattuk Ricot is (mikor mondják, hogy ha nem harcolunk, nem nyerhetünk), örülök hogy nincs baja. :D
Isayama nagyon jó munkát végzett, az Snk örökké a kedvencem marad.
4-es,
Ha rákeresünk a 139-es szám jelentésére, azt írja ki hogy a vége valaminek, és valami másnak a kezdete, egy mérvadó változás, mely jó és rossz is lehet.
A 140 pedig a szabadság kifejezése és az önbizalom.
Talán emiatt siettette, és ezért nem akart 140. fejezetet. De szerintem is lehetett volna kicsit tovább folytatni:/
2-es,
azt nem tartottad bizarrnak, mikor megcsókolta a fejét? Vagy amikor vitte kezében? ^^' Szerintem egyik se volt fura
3-as,
lehet ilyen szemszögből is nézni... így tényleg elkeserítő :/
asszem Zeke terve jobb lett volna
8-as,
??? :D 139. fejezetben viszi a fejét.
Teljesen normális beszélni egy halott sírjához, vannak akik így bírkóznak meg a szomorúsággal, veszteséggel.
Nem értem mi a problémád, szimplán rákérdeztem hogy azokat a jeleneteket miért nem tartod annak ennyi erővel, + elmondtam a saját véleményem.
(Kérdező, anélkül, hogy igazat adnék bárkinek, egy szóval nem mondta a 2-es,hogy azokat a részeket nem tartja "bizarrnak" csak a végét írta le.)
Hogy Zeke terve jobb lett volna, a rumblingnál biztos, bár a háború ugyanúgy folytatódott volna az utolsó paradase-i lakos haláláig szerintem. Áh, nem is tudom milyen vége kellett volna legyen, igazából egyik se kielégítő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!