Népszerű animék, amit a többség szeret, de neked nem jött be?
Figyelt kérdés
Most tényleg olyan animékre értem, amit az emberek nagy része szeret, szóval pl. nem Attack on Titan, 7DS, Naruto, Tokyo Ghoul stb. mert azt az emberek nagy része ugyanúgy nem kedveli.2021. máj. 15. 19:58
21/22 anonim válasza:
Szerintem ha le fognak szavazni, az max a DN spoiler miatt lesz. :D
Amúgy nekem, mint azt írtam korábban, nem is igazán a fordulat volt a bajom a DN-nel, a felénél (bár Near tényleg egy elég gyengus figura lett), hanem egyszerűen sokkal jobban is meg lehetett volna írni a sztorit.
A Your Lie in April nekem a kedvenceim között van, de jó sokan vannak akik nem szeretik. Nem baj, mindenkinek megvan a véleménye - az enyém ez. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!