Népszerű animék, amit a többség szeret, de neked nem jött be?
Figyelt kérdés
Most tényleg olyan animékre értem, amit az emberek nagy része szeret, szóval pl. nem Attack on Titan, 7DS, Naruto, Tokyo Ghoul stb. mert azt az emberek nagy része ugyanúgy nem kedveli.2021. máj. 15. 19:58
2/22 anonim válasza:
Naruto
Bleach
Kuroshitsuji
Vampire Knight
4/22 anonim válasza:
2-es vagyok. Még írnám az AoT-t és a SAO-t is.
5/22 anonim válasza:
Kimi no na wa
A rengeteg pozitív vélemény után valami sokkal jobbra számítottam. Bennem nem hagyott mély nyomot, nekem inkább olyan egyszer nézhető kategória. Azért rossznak nem mondanám, biztos megvan az oka, hogy miért szeretik annyira, valószínűleg csak nem az én stílusom.
6/22 anonim válasza:
One Punch Man 1.évad,érdekes a 2. sokkal jobban tetszett,és azt meg pont, hogy inkább nem kedvelték.
7/22 anonim válasza:
Yuri on Ice
Jujutsu Kaisen
Shigatsu wa Kimi no Uso
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Yuukoku no Moriarty
Tate no Yuusha no Nariagari
Mushoku Tensei
Egyébként a Naruto-t és az AOT-t a többség szereti.
8/22 anonim válasza:
Komolyan? Nem tetszett az Ookami Kodomo no Ame to Yuki?
9/22 anonim válasza:
Naruto. 1 rész után dobnom kellett, annyira nem szimpi a főszereplő meg ez a ninja falu nekem valamiért. BNHA is lehet oda fog kerülni, de egyelőre 4 rész után még várom a folytatást, csak ez a főszereplő folyamatosan, életszerűtlenül sír a semmin is, meg látszik, hogy a mangaka Amerika mániás... Jojo is kiverte a biztosítékot, pedig ígéretesnek tűnik, de pár rész után meguntam a sok szemétkedést benne, meg, hogy lassan halad a történet. AoT utolsó évada ráébresztett, hogy ez már nem az az anime, amit imádtam és vártam nagyon. Jujutsu kaisen is túl van tolva, bár annak legalább humora nem rossz, de inkább az is a baja, hogy nem igazán kedveltem meg egyik szereplőt se. Mob psycho... irritáló az egyik szereplő, aki Mob kománkat lealacsonyítja... ebből is hamar elegem lett. Épp elég mocsok embert ismerek a valő életben. Egy animén szőrakozni akarok, nem a sz.r életet látni. One punch man: erőltetett humor. Tokyo ghoul: inkább olvasd el a mangát, jobban jársz. SAO: 1. évad rendben, utána lejtmenet, Alicization ismét fel, aztán újra lejtmenet. 7DS, lenne már vége. Szenvedés nézni is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!