Népszerű animék, amit a többség szeret, de neked nem jött be?
Yuri on ice
Your lie in april
One piece
- Sword Art Online. A mai nap már kifejtettem GYIK-en a véleményem erről, és lusta vagyok ismételni magamat. Ha bárkit érdekel a véleményem: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1086.. AZ utolsó komment.
- Sukitte ii na yo. Egy sablonos, unalmas sztori, aminek a férfi főhősének egy felvállalhatatlan értékrendje van.
- Soul Eater: Erről youtubeon (meg főleg Indán) fejtettem ki a véleményem. Összességében jó anime, de tipic az a sztori, amit megnézek, utána pedig egy betűre nem emlékszem. Az anime második fele pedig kritikán aluli.
- És ezzel marhára nem leszek népszerű, de a Death Note. Egy részről remek anime, én nagyon kedvelem, ott van a top 15 kedvencemben. Jó a történet, a zene, a megírás, a finálé, minden. Más részről pedig... egyrészt, úgy érzem, ebből a sztoriból sokkal többet is ki lehetett volna hozni. El lehet meredeken fog hangzani, de például a Breaking Bad meg a Code Geass pontosan ugyanezt a történetet sokkal jobban, érdekesebben és zseniálisabban vezette le. És Lighton sem tudom magam túltenni. Számomra egyáltalán nem emlékezetes figura. Ezt úgy kell érteni, hogyha Light arcára próbálok emlékezni, egyszerűen nem ugrik be más Lelouch-on kívül. Ha egy antihőst raksz a főhösnek a történetedbe, akkor kell minimális azonosulási pont legalább. Fontos ez a szegmens akkor is, ha antagonistáról beszélünk, de ha a protagonistánk negatív szereplő, akkor elengedhetetlen. A DN-ben pedig elengedték.
Dragon Ball
grafikája nem nagyon tetszik, és maga a történet sem.
Your Lie in April
pfuu hát eredetileg tetszett az anime, de utana eluntam magam rajta...végignéztem, de nem igazán jött át. Meg lehetett volna jobban is írni a történetet :(
Hunter x Hunter
Igazából egyik kedvencem volt, de csakúgy a 40.részig...Nem kellett volna ennyire elhúzni szerintem. Lényegtelen karakterek, +ez a hangyás cuccot kihagyhatták volna, semmi értelme nem volt. Kicsit csalódtam benne úgy mint a Shigatsu wa kimi no uso-ban.
18/ A Death Note-val egyetértek. Szintén egyik kedvenc animém volt, addig míg L meg nem hal es elrontjak a veget...Pedig amúgy Light párti voltam és nem is igazán bírtam L-t, de a legvégével, és ezzel a Nearrel pffu hat nem is tudom mit mondjak.
Valószínű engem is le fognak szavazni, mert elég közkedvelt animék :((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!