Mi lehet az oka, hogy 16 részbe sűrítik az AoT-t?
24 vagy több részben kényelmesen elférne, de így összemocskolják... Ugyanezt tették a 3. évad első felével. Nem volt kimondottan rossz, ahogy az eddigiek alapján ez az évad sem, de szomorú vagyok, hisz rengeteg részlet elvész és tovább is élvezhetnénk ezt az animét. Arról nem is beszélve, hogy több rész=több pénz.
A bevételekkel nem vsgyok tisztában. Arról van szó, hogy nem látnak benne kellő profitot egy hosszabb adaptációhoz?
12: Semmi ilyesmi nem merült fel, csak pár rajongó kitalálta ezt MAL-on. Javaslom inkább hivatalos források követését.
És csak úgy megjegyzem, hogy a második évad 16 fejezetet dolgozott fel 12 epizódban, szóval a problémadat sem igazán értem
Követek hivatalos forrásokat. Van megerősítve valami? Nincs.
És milyen probléma? Engem zavar ha félreértenek, mert én nem problémáztam és semmilyen tényt nem is tagadtam. Nem ez volt a cél, ez csak egy mi lenne ha megjegyzés volt részemről. De amúgy nem hiszem hogy megérné bárkinek is elszalasztani a folytatás lehetőséget, azért sokat kaszálnak ezzel a sorozattal.
A második évadot amúgy nem igazán érdemes a többihez hasonlítani, mert nagyon sokat kellett rá várni, cserébe viszont a legszebb évad lett grafika szempontjából.
A negyedik évadot meg nem a WIT csinálja, úgyhogy emiatt sem érdemes a másodikhoz hasonlítani, de ez csak az én véleményem.
"És milyen probléma?" -> "Nem tudom 17 fejezetre miért hozzanak össze egy part 2-t"
Megvan?
Erre írtam, hogy a 12 részes második évad is 16 fejezetet dolgozott fel, tehát egy 12 részes part 2 sem egy olyan dolog, ami olyan hihetetlen lenne.
"Van megerősítve valami? Nincs."
Valóban, ahogy a film folytatás sem merült fel sehol, semmilyen hiteles forrásból, kizárólag rajongói képzelgéseket lehet olvasni erről. Aminek kb. anny hírértéke van, mintha én ide kiírnám, hogy "szerintem jövőre jön a Half Life 3"
Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!