Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Azoktól kérdem, akik sűrítik...

Azoktól kérdem, akik sűrítik a tápszert éjjelre tejpéppel a babának: Milyen víz/tápszer/pép arányban keveritek?

Figyelt kérdés
2018. aug. 3. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocs az off-ért, de minek kell sűríteni? Mind a kettőnek megvan a keverési aránya, nem? Az enyém is kel még minden éjjel, mert éhes, noha már elmúlt 1 éves. Nem tudok annyit beletömni vacsorára, hogy ne legyen az. De jóllakik egy üveg tápszerrel simán is.
2018. aug. 3. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:
A tejpép is tápszer, minek moslékolod össze?
2018. aug. 3. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Süritett tápszert vettem beba ha ar-t, vagy nutrilonnal sűrítettem be sima tápszert. Ezt a tejpépes dolgot nem is értem.
2018. aug. 3. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

Mi is AR tápszert használunk, bukós a kisfiam. De a tejpéppel vegyítettet én se értem.

Ha mégis csinálnám úgy csinálnám ahogy a dobozon írja aztán összeönteném. Az én fiam nem eszik pépeset, ha nagyon adni akarnék neki tejpépet valószínű vmi sima tápszerrel az ar-s tápszer sűrűségére hígítanám, de ... nem nem hangzik jól 😳

2018. aug. 3. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
En az utolso kanal tapszer helyett tejpepet tettem valtozatlan mennyisegu vizhez...tehat asszem 210 ml vi 6 kanal tapszer 1 kanal tejpep...de aztan volt hogy megemeltem 2 kanal tejpep 5 kanal tapszerre....az eg egy adta vilagon kutya f...t sem ert...szoval ha az a celod hogy jobban aludjon mar most kk kell abranditsalak...99% hogy nem emiatt ebred :)
2018. aug. 3. 22:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Nincs bocsi az offért. Specifikusan leírtam, kitől és mit kérdezek. Kicsit elegem van már a szakértésből.

Aki válaszolt a kérdésre, annak viszont köszönöm.

2018. aug. 4. 22:52
 7/8 patrys20 válasza:

Egy előttem szóló írja a tejpép is tápszer. Ez nem igaz, nézz utána. Csak kiegészítő étkezésként használható.

A kérdezőnek: én Nutrilonnal sűrítek, ez a legjobb. Dobozán van az adagolás. Ha tejpéppel sűrítesz vigyázz, hogy ne adj a tápszerhez olyan sokat, hogy elvedd a tápanyagtartalmát (azaz több legyen a tejpép, mint a tápszer).

2018. aug. 7. 07:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha aktuális még a kérdés:

Én is csináltam.

A doboz leírási aránya szerint megcsináltam fél adag tejpépet, és felöntöttem annyi elkészített tápszerrel, hogy annyi ml legyen összesen, amennyit normál módon tápszerben kb-re kell ennie.

De olyat is csináltam, hogy elkészített tápszerbe kevertem a DM-ben kapható sajátmárkás rizspépet (por állagú, 4 hótól adható.)

2018. aug. 23. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!