Azoktól kérdem, akik sűrítik a tápszert éjjelre tejpéppel a babának: Milyen víz/tápszer/pép arányban keveritek?
Mi is AR tápszert használunk, bukós a kisfiam. De a tejpéppel vegyítettet én se értem.
Ha mégis csinálnám úgy csinálnám ahogy a dobozon írja aztán összeönteném. Az én fiam nem eszik pépeset, ha nagyon adni akarnék neki tejpépet valószínű vmi sima tápszerrel az ar-s tápszer sűrűségére hígítanám, de ... nem nem hangzik jól 😳
Nincs bocsi az offért. Specifikusan leírtam, kitől és mit kérdezek. Kicsit elegem van már a szakértésből.
Aki válaszolt a kérdésre, annak viszont köszönöm.
Egy előttem szóló írja a tejpép is tápszer. Ez nem igaz, nézz utána. Csak kiegészítő étkezésként használható.
A kérdezőnek: én Nutrilonnal sűrítek, ez a legjobb. Dobozán van az adagolás. Ha tejpéppel sűrítesz vigyázz, hogy ne adj a tápszerhez olyan sokat, hogy elvedd a tápanyagtartalmát (azaz több legyen a tejpép, mint a tápszer).
Ha aktuális még a kérdés:
Én is csináltam.
A doboz leírási aránya szerint megcsináltam fél adag tejpépet, és felöntöttem annyi elkészített tápszerrel, hogy annyi ml legyen összesen, amennyit normál módon tápszerben kb-re kell ennie.
De olyat is csináltam, hogy elkészített tápszerbe kevertem a DM-ben kapható sajátmárkás rizspépet (por állagú, 4 hótól adható.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!