Dolgozott valaki kínai gyorsétteremben? Mivel sűrítik a szószokat?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 13:31
1/7 anonim válasza:
én nem dolgoztam, de sokszor csinálok otthon kínait. keményítővel.
2/7 anonim válasza:
A kinai kajákhoz kukoricakeményitöt használnak.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és hol tudok venni?
2010. márc. 26. 15:47
5/7 anonim válasza:
madaras tescoban vagy tecsóban is lehet kapni. Nem drága mi a haas márkájút használjuk és jó. Jó főzést! :)
6/7 anonim válasza:
dolgozni nem, de szolgálhatok egy kínai papival. Helyeselem az előttem szólók válaszát. Keményítővel. Manapság már bárhol lehet kapni, egyébként nem feltétlenül kukorica keményítő, inkább burgonyakeményítő. Bár azt nem tudom, hogy lehet-e itthon kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!