Hogy fogalmazzak egy ANGOL gyorsétteremben, ha az ételt elvitelre szeretném kérni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 11:49
1/7 anonim válasza:
Elmondod, hogy mit szeretnél és a végére pedig azt, hogy take away.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, de az olyan gyorsétteermeket, ahol direkt elvitelre csinálnak mindent, azt take away-nek hívják. Úgyhogy én annyit mondanék, hogy I want to take it away.
3/7 anonim válasza:
Mondd, hogy "tekövéj", abból érteni fognak :DD
6/7 anonim válasza:
Amerikában lehet, de ő angol gyorsétteremről beszélt. Nyilván a to go-t is meg fogják érteni, de általában nem azt használják.
7/7 anonim válasza:
Hollandiaban is megertik a Take away-t...nem kell tulbonyolitani a dolgokat! kinyogod azt a ket buvos szot es hidd el erteni fogjak, de ha itt akarsz a GyK-n angolul tanulni, akkor fogalmazhatsz korulmenyesebben is.Elottem mar leirtak.A vegeredmeny ugyanaz.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!