Gyorsétteremben dolgozók, ti hány hetes korotokig dolgoztatok?!?
Annyit dolgozz amennyi nem megterhelő számodra. Én 8 hónaposan is még dolgoztam, boltban. A hajolgatás nem ment már annyira a pocakomtól,így guggolás lett belőle,de megoldottam.
Bocsi az offért.
Én gyorsétteremben dolgoztam, igaz vezetőként,így kicsit könnyebb volt, mert magamnak oszthattam be a pihenőidőt. Na nem mintha a főnökeim különösebben tudomást vettek volna róla, hogy pocakos vagyok. Volt, hogy reggel 7-től dolgoztam (nem ültem, kint pörögtem) és este fél 8-kor mondtam, hogy mostmár oldják meg nélkülem, ha nem gond. :)
6 hós koromig dolgoztam, de akkor is inkább már a hőséget nem bírtam. Nyáron a konyhán van vagy 40 fok, klíma meg csak a vendégtérben volt, de kb sz@rt se ért, ott sem. Így júli közepén letettem a lantot.
Emelgetni, ritkán elemek, és akkor sem földről, szóval nem megterhelő, meg ha nem vagyok a legfittebb állapotomban, akkor szólok a fiúknak hogy légyszi macikám :D
Amúgy külföldről írok. ha ez számít valamit. :)
Ja és a pisilős időszak vége fele járok szerintem. Már nem kell fél óránként kirohangálnom :D
És mióta megtudtam hogy babás vagyok, csak vizet iszok bent, de azt 1-1,5litert. Nem is örül neki néha a főnök asszony :D Mert a csapi víz nem iható csak a palackos az meg nem olcsó. De muszáj adnia :P :D
Nekem is hasonlo munkam volt, annyi kulonbseggel, hogy 6-8 fokos hutohazban. Mivel az elso terhessegem elejen allandositottak (elotte is ott voltam mar, de ugynoksegen keresztul), igy nem szoltam meg a babarol, mert meg akartam varni a probaidot. Nem volt gond, kozvetlen munkatarsammal joban voltunk, elmondtam neki, hogy mi a helyzet es a nehez dolgokat vitte o helyettem, ha kellett.
A masodik terhesseg alatt is itt dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!