Hogyan dolgoztatok fel az elhalt terhesseget?
Biztos nem könnyü dolog, söt meg is kell "gyászolni", de túl is kell tenned magad rajta. Van akinek rövidebb idö elég, másnak hosszabb...Ahhoz hogy tovább lépj, kapaszkodj a pozitív valós dolgaidba, a kislányora koncentrálj, gondolj arra h a pici 8-hetes nem volt elég erös a földi életre, azért távozott...és még jöhet ezután kistesó a kislányodnak, amikor eljött az ideje. Fel a fejjel!
3 gyerekes anyuka
13 éve született halva a kisfiam azóta sem telik el nap hogy ne gondolnék rá. :-(
A vesztést viszont gyorsabban átvészeltem, akkor nagyon fájt, de miután megszülettek a babáim, már nem volt gond.
De még a 2. babám után is depresszióba estem még mindig az 1-őt sirattam. 2 lányom született és azt éreztem ha nem lesz kisfiam akkor soha nem fog ez az űr betöltődni. És a jó Isten meghallgatott 1 éve megszületett a kisfiam, akit tudok hogy ő jött vissza nekem. Azóta rendben vagyok lelkileg, de őt feledni soha nem fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!