Mivel sűrítik a kínai ételeket (leves, szószok)?
Figyelt kérdés
Én étkezési keényítővel szoktam, de attól nem marad olyan szép élénk színe, mint az eredeti kajáknak.2009. febr. 15. 09:58
1/4 anonim válasza:
pedig keményítővel, pont a múltkor volt a paprika tv-n
2/4 A kérdező kommentje:
Vki azt mondta lehet rizskeményítővel kellene próbálkoznom, mert a sima étkezési keményítővel ugyan besűrűsödik, de nem marad átlátszós a szósz, hanem ilyen opálos lesz. Azért köszi a választ!
2009. febr. 16. 09:13
3/4 anonim válasza:
burgonyakeményítőt használunk =)
4/4 anonim válasza:
Ők is étkezési keményítőt használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!