Elöétel? Milyen elöételt csinálnátok, rakott kelkáposztához? külföldön élek, anyosomék nem ismerik a magyar ételeket, arra gondoltam csinalok, rakott kelt, de nem tudom elö étel leves, vagy valami saláta? Esetlek sonkatekercs? ötletek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 12:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem egy konnyu levest keszitsel. A rakott kel nem egy konnyu etel, igy nem kellene meg kulon elo etelt is kesziteni melle.
2/7 anonim válasza:
Leves. Ha már magyar. Például sima rántottleves, tojással. Vagy zöldségeleves( nem babos!! ).
EGy ötlet, nekem most ez esne jól hozzá :)
4/7 anonim válasza:
Mindenképp levest készítenék. A kelkáposzta puffaszt, de annak ellenére nem egy nehéz kaja, avval a kis rizzsel, darált hússal, tejföllel. Készíthetsz hagyma- vagy sajt- krémlevest pirított zsemlekockával, reszelt sajttal, baconnel. De akár egy "piros" levest is készíthetsz a "fehér" második mellé, például: krumplilevest, vagy egy gyenge gulyást. Vagy akár májgombóclevest, esetleg egy hagymás táskalevest. A lényeg, hogy a levesben ne legyen semmi puffasztó, pl. bab, borsó, kukorica, stb...
5/7 anonim válasza:
Én azért húsos levest ( gulyás ) se csinálnék..
Vagy tojással, vagy pirított kenyérkockákkal rántottleves.
6/7 anonim válasza:
tejszínes sütőtök krémleves szerintem jó lenne felvezetőnek. édeskés, könnyű utána jöhet a rakottkel.
legalábbis nálunk így jó lenne, de Te ismered anyósodékat:))
7/7 anonim válasza:
Egy sima gyümöcslevesre gondoltam.Húsos nehéz magyaros levest semmiképp ne csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!