Kínai csípős-savanyú levest mivel sűrítik be, hogy olyan érdekesen sűrű legyen, mit tesznek bele?
Figyelt kérdés
Kínai étteremben kapható csípős-savanyú levesre gondolok.#étterem #leves #recept #kínai #sűrítés #kínai kaja #kínai konyha #kínai leves #kínai büfé #kínai étterem
2018. nov. 20. 20:06
1/4 anonim válasza:
kukoricakeményítő, étkezési keményítő
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ugyanarra gondolunk e, de amiből én ettem legutóbb, abban egy kevés zselatin volt.
Ettől függetlenül lehet benne tápióka keményítő, vagy hasonló.
3/4 anonim válasza:
Szerintem keményítő (panírban is az van) meg alapből vannak sűrű ázsiai szószok és abból is szoktak bele rakni.
4/4 Mansour válasza:
Azt nem tudom, hogy ők mit használnak, de a burgonyakeményítőtől egészen olyan állagú lesz. Kukorica- és egyéb keményítőktől viszont nem lesz olyan kocsonyás jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!