A kínai étteremben kapható csípős-savanyú leves kocsonyás állaga minek köszönhető?
Figyelt kérdés
Egyáltalán milyen alkotóelemek vannak benne?2018. máj. 14. 09:09
2/5 anonim válasza:
Valami humorista anno mondta hogy minden fogorvosi rendelő környékén van egy kínai hogy a leszivattyúzott nyálból főzzék a levest :D
Mivel tényleg olyan az állaga én azóta undorodom tőle.
4/5 anonim válasza:
Csirkeláb, csirkecsont, csirkecsontvelő, porcogós részek, csőr, néha a feje is. Ezekből kioldódik a kollagén és kocsonyás állagú lesz az egész cucc. Amúgy tök egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!