Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A kínai étteremben kapható...

A kínai étteremben kapható csípős-savanyú leves kocsonyás állaga minek köszönhető?

Figyelt kérdés
Egyáltalán milyen alkotóelemek vannak benne?
2018. máj. 14. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
A keményítőnek.
2018. máj. 14. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
40%

Valami humorista anno mondta hogy minden fogorvosi rendelő környékén van egy kínai hogy a leszivattyúzott nyálból főzzék a levest :D

Mivel tényleg olyan az állaga én azóta undorodom tőle.

2018. máj. 16. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Csirkelábbal kocsonyásítanak!
2018. máj. 18. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
29%
Csirkeláb, csirkecsont, csirkecsontvelő, porcogós részek, csőr, néha a feje is. Ezekből kioldódik a kollagén és kocsonyás állagú lesz az egész cucc. Amúgy tök egészséges.
2018. dec. 14. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Étkezési keményítőt használnak.
2018. dec. 16. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!