Mi a receptje a kínai gyors éttermekben kapható kínai csípős-savanyú levesnek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 17:22
1/5 anonim válasza:
víz, ecet, só, erőspaprika, szójaszósz, zöldségek darált hús, buggyantott tojás, és valami sűrítőt is raknak bele, ami gyanítom hogy zselatin. A legtöbb étteremben mindenféle hulladékot beledobnak, de ahol én nagyon finomat ettem, ott ezek voltak benne, plusz bambuszrügy.
2/5 anonim válasza:
Kizárt hogy zselatint használnának sűrítőnek,szerintem egyszerű étkezési keményítőtől lehet szó.
3/5 A kérdező kommentje:
és pontosan milyen zöldségek?
2011. nov. 18. 02:53
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Darált hús nem kell bele. sőt zselatin sem. keményitőtöl lesz sűrű. a fafül gombát viszont kihagytad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!