Hogyan készül a ropogós csirkefalat a kínai éttermekben?
Figyelt kérdés
hogyan készül rá a ropogós bunda és miből van, erre várom a válaszokat. Köszönöm2010. júl. 8. 08:52
1/4 anonim válasza:
passz, hogy az milyen kaja, de az tuti, hogy keményítő van a bundában és forró olajban sütik hirtelen
2/4 anonim válasza:
Gyakorlatilag egy sütőporos palacsintatészta, amibe forgatják.
3/4 anonim válasza:
Bemész a kis kínaihoz és megkérdezed h ezt h kell otthon így előállítani, hidd el nem fog elküldeni sehova megmondja szívesen
4/4 anonim válasza:
Nem sütőporos!!! Attól nem lesz ropogós előző válaszadó írta jól. Kukorica keményítőbe van forgatva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!