Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogyan készül a ropogós...

Hogyan készül a ropogós csirkefalat a kínai éttermekben?

Figyelt kérdés
hogyan készül rá a ropogós bunda és miből van, erre várom a válaszokat. Köszönöm
2010. júl. 8. 08:52
 1/4 anonim ***** válasza:
passz, hogy az milyen kaja, de az tuti, hogy keményítő van a bundában és forró olajban sütik hirtelen
2010. júl. 8. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag egy sütőporos palacsintatészta, amibe forgatják.
2010. júl. 8. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
Bemész a kis kínaihoz és megkérdezed h ezt h kell otthon így előállítani, hidd el nem fog elküldeni sehova megmondja szívesen
2010. aug. 8. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Nem sütőporos!!! Attól nem lesz ropogós előző válaszadó írta jól. Kukorica keményítőbe van forgatva
2013. jún. 15. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!