Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogy készül a sült fagyi?

Hogy készül a sült fagyi?

Figyelt kérdés
Kínai étteremben ettem Nyíregyházán. Szeretnék készíteni de fogalmam sincs, hogy kell!
2011. febr. 4. 23:11
1 2
 1/11 anonim válasza:
4%
sülve
2011. febr. 4. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim válasza:
16%
Messze vagy Nyíregyházától? Mert ha nem akkor uccu neki menj vissza az étterembe és próbáld megkérdezni, bár ahogy a kínaiak beszélnek magyarul...
2011. febr. 4. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
2011. febr. 4. 23:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Kérlek,ne haragudj az offért,megkérdezhetem,hol ettél ilyet?Én is nyíregyi vagyok,szívesen megkóstolnám*_*
2011. febr. 5. 00:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
A felvert tojásfehérje hőszigetel úgyhogy be kell vele borítani a sima fagyit aztán picit rápírítani sütőben és megflambírozni én így tudom
2011. febr. 5. 00:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:
Valahol a Fő térnél ettem. Sajnos nem vagyok arrafelé ismerős.
2011. febr. 5. 06:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Hozzávalók:

Pár gombóc fagyi jéggé fagyasztva

2 db tojás

tej

liszt

cukor

fahéj

olaj a sütéshez..


Elkészítés:

A tojásból a lisztből a tejből a cukorból a fahéjból nagyon sűrű palacsinta tésztát készítünk.

Az olajat felfórrosítjuk (itt nem szabad spórolni az olajjal).

A fagyi gombócokat amik tényleg fagyosak belemártjuk a masszába és mehet is a forró olajba.Mindkét oldalát megsütjük. Nem kell sokáig sütni, mert akkor a fagyi elolvad csak éppen, hogy aranyszínű legyen.

Fahéjas porcukorral tálaljuk és azonnal fogyasztjuk...


Tanácsok:

Azonnal kell fogyasztani, mert így a legfinomabb.. Kívül forró belül pedig ott a finom jeges fagyi..

Tényleg jegesnek kell lennie a fagyinak, mert különben nem tudod bebundázni sem...

Isteni finom... nmegéri a próbálkozást.. Ez jutalom is lehet egy fogyókúra után... Mértékkel együnk belőle, ha féltjük az alakunkat...


Ez egy viszonylag használható recept.

A legfontosabb, hogy a gombóc nagyon fagyott legyen mikor beleteszed a nagyon forró olajba. Az is fontos, hogy az olaj soha ne legyen csak simán meleg, így azt ajánlom, hogy egyszerre csak egy vagy két gombócot dobj be bő olajba (nehogy a sok fagyott gombócot), mert az lehűti az olajat nagyon gyorsan!

Párizsiasan (liszt-tojás-liszt) és sima morzsabundában (liszt-tojás-zsemlemorzs) is nagyon finom!

2011. febr. 9. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvencem a rántott túrórudi :)


Lefagyasztod a rudit, majd bepanírozod hagyományos magyarmódon és forró bő olajban kisütöd!


Isteni!


Csak a töltött rudik jók erre a célra (azokból is a lekváros a legfinomabb), mert a töltetlen nagyon száraz!

2011. febr. 9. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Terhes vagyok nem féltem az alakom! Köszi szépen!
2011. febr. 9. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Lilu2107

Én is nyíregyi vagyok, de fogalmam sincs hol lehet az a kínai étterem...Van tipped?

Nagyon ráizgultam a fagyira.:)

2011. febr. 10. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!