A BnHA/MHA-ból,kiket nem bírtok?
Hol van a Bakugou lehetőség?
2020. dec. 6. 12:48
22/33 A kérdező kommentje:
Mert kellene, hogy legyen. A legdühítőbb és legidiótább karakter, aki csak üvöltözni tud, másra nem is jó.
2020. dec. 6. 14:54
24/33 A kérdező kommentje:
23. Csak azokat írtam bele a lehetőségekbe, akiket én nem bírok.
De akkor miért úgy teszed fel a kérdést, hogy mi kiket nem bírunk?
Ha arra vagy kíváncsi, hogy a te nem kedvelt karaktereid közül kiket utálunk a legjobban, az kicsit nagyon más dolog.
2020. dec. 6. 15:27
Ha nincs benne a szavazásban, akkor leírod, a válasz ugyanúgy megvan.
2020. dec. 6. 15:43
27/33 A kérdező kommentje:
Huh...Kezdjük az elején. Én is Hagakurét tudnám a leginkább a legutáltabb szereplők közé sorolni. A képessége semmit sem ér. Személy szerint engem Mineta is irritál. Fogalmam sincs, hogy a felvételin, hogy szedhetett le több robotot, mint például Tetsutetsu. Urarakát pedig egyszerűen nem szeretem. Tsuyut a 3.évadban nagyon nem értettem és fölöslegesnek tartottam a kirohanását. (Ha valaki tud egy normális okot mondani arra, hogy miért borult ki amikor Dekuék elmentek megmenteni Bakugot, azt nagyon megköszönném). Dekut alapból bírom, de túlságosan rá koncentrálnak. Nincs olyan probléma, ahol ne ő lenne a probléma megoldója. Minden tervet ő talál ki és ő is hajtja véghez. Todorokit egyáltalán nem hagyják kibontakozni, pedig biztos vagyok benne, hogy a nézők és olvasók számára ő a legnagyobb favorite. És Iida is eléggé frusztráló karakter. Engem főként az idegesít, hogy amikor a bátyját megsebesítette Stain, akkor össze vissza ugrált, meg akarta ölni és ki vont akadva h Shotoék segítenek neki. Ez önzés volt. Viszont, amikor Kirishimáék akarták megmenteni Bakugot, akkor okoskodott(ami eléggé idegesítő szokása), pedig ott semmi bosszúvágy nem volt, csak meg akartak menteni egy embert, a barátjukat.(ami hozzá teszem egy hős feladata)......És most valaki megmondaná azt, hogy az 1 A -okból h lesz hős ha egyszer ennyire rohadtul beszarik? Mármint egyik sem csinál szinte soha semmit.
2021. jan. 10. 00:51
29/33 Miléna22 válasza:
28-as a Tsuyu-s dolgot én sem értem. Egyébként nagyon bírom a csajt, de azt sehogy nem tudtam megérteni, miért fakadt sírva és miért bántódott meg.
Én Katsuki-t nagyon nem bírom. Most fejeztem be a 3. évadot és valamennyi karakter fejlődést látok, de nagyon kicsit. Ugyanúgy üvöltözik, kiakad, agresszív, nem gondolkodik ésszerűen.. és ezt nagyon nem bírom benne. A másik meg Mineta. Borzasztóan irritál a lányokkal való viselkedése, nekem már túl sok amit művel :D nem mellesleg szerintem jelentéktelen a képessége.
2021. jan. 11. 20:36
Csak hogy beálljak a sorba, hagakure :D
Illetve nem szeretem Urarakát, mert a 2. Évad 2. Felétől egy haszontalan kis picsa karakter.
2021. jan. 17. 00:29
További kérdések: