A BnHA/MHA-ból,kiket nem bírtok?
Sajnálnám csak Hagakure-t mondani, mert én se értem a lényét. Ha diákot kéne mondanom még Kirishima "totál férfias" témájú szövegeit nem bírom.
Ha pedig tanárról van szó akkor Present Mic az üvöltözése miatt (tudom, hogy ez a képessége de azért egy kicdit sok), illetve Midnight aki szerintem ilyen szerelésben, igencsak más környezetbe való ha értitek mire gondolok.
#11 Teljesen megértelek, Kirishima már nekem is az agyamra megy a szövegével is, meg maga az egész karakter... Mindenkitől azt hallom, hogy ilyen édes, olyan édes de nekem egyszerűen nem szimpi. Nem is beszélve Present Micről, aki már a kinézetével is kicsit irritáló nekem+ még az üvöltözése :D.
Már itt szóba került a hentai igazábóé nekem is megfordult a fejembe párszor, hogy az anime kicsit más kategóriába kellene, hogy tartozzon mert még azokon kívül amiket mondtatok ott van Momo ruhája (egyébként bírom a karaktert, de na), az hogy mindenki csöccsel esik Dekura, Mt. Lady, amikor a sportfesztiválon pom-pom ruhát húztak a lányok...
Csak egy kérdés.Azok akik nem bírják Bakugou-t,meddig nézték az animét?
(Nem támadásnak venni,csak kíváncsi vagyok.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!