Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az inuyasha című animéhez...?...

Ghdhdfhfg kérdése:

Az inuyasha című animéhez...? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az inuyasha című anime ugye csak 113 részig szinkronizálták, akkor miért nem vetítik le? Vagy miért nem posztoljk ki a többi rész az arcívumbol??

tegnapelőtt 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Meddig vetítsék le?
tegnapelőtt 18:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi?
tegnapelőtt 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
nincs több rész leszinkronizálva, kivan adva az Inuyasha 110 részig, a neten is meglehet találni, a többit meg nem szinkronizálták le ahogy te is írtad kérdező, igazából ennyi
tegnapelőtt 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Állítólag le van szinkronizálva az egész (kivétel a kanketsu-hen, mert az később jött), de az a baj, hogy az RTL-nél vannak a jogok, ami szépen csücsül rajta, mert csak 16-os karikával késő este lehetne levetíteni, olyankor viszont van olyan műsör, ami jobban a képernyőre szegezi a népet.

ÁLLÍTÓLAG. Hogy tényleg így van-e, azt nem tudom.

tegnapelőtt 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 igaz amit írtál, viszont annyit még hozzátennék, hogy azért sem vetítik le, mert animére nem hajlandóak 16-oos karikát tenni ha minden igaz. Én borzasztóan sajnálom hogy nem érhető, Moser Károly és Molnár Ilona hangja tökéletesen passzolt a karakterekhez. Annyira fura volt a japán szinkron a 113 magyar nyelvű rész után hogy nem is nagyon tudtam folytatni.
tegnap 18:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a kár hogy szinte semmilyen nagí közössé ne veszi fel a kapcsolatot az rtl-klub al :/
tegnap 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:
nagy*
tegnap 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!