Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Daemon Slayer 4 évad utáni...

Kemekoo kérdése:

Daemon Slayer 4 évad utáni részek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon kíváncsi lettem a Démonölő animére, ezért nekikezdtem, azonban összezavarodtam a végére.

A 4 évadnak (kimetsuno yaiba :hashira geiko-hen) utolsó résza a 8 elvileg, ahova az is lett írva hogy "vége" de pont belekezdett volna a nagy harcba a pillérek és Muzan között.. hol tudom megnégni a többi részt?? Sos :D

#folytatás #anime #5. évad #Daemonslyaer #Démonölő
tegnapelőtt 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Még sehol, mert még nincs kész a folytatás. A Hashira Geiko-hen a legfrissebb.
tegnapelőtt 23:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a 4. évad, vagyis a hashira geiko-hen utolsó része a 8., ami pont akkor végződik, mikor épp az izgalmas rész jönne. Itt a 4. évad be is fejeződött, még nyár közepén adták ki az utolsó részt. Azóta be is jelentették, hogy lesz hamarosan folytatása, viszont még nem jelent meg, és nincs is pontos dátum rá. Egyébként nem 5. évad lesz, hanem filmtrilógiát fognak kiadni folytatásként.

Engem is furdal már a kíváncsiság, nagyon akarom azokat a filmeket.:)

tegnapelőtt 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!