Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Olyan embernek, aki sosem...

Olyan embernek, aki sosem nézett animét, ajánlanátok a demon slayer-t?

Figyelt kérdés
Lol én vagyok az az ember természetesen. Fogalmam sincs, miről szól, abszolute nincs is közöm az anmékhez, de OLYAN SZINTEN megfogott egy douma cosplay kb. fél éve, hogy már 292829291 képem van lementve a paliról pinteresten. Szóval ja. Ajánlanátok "kezdőnek"?

ma 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nem egy öszetett cucc, és elsőrangúan néz ki. Személy szerint engem nem annyira fogott meg, de egy próbát mindenképp megér. Mondjuk Douma-ból nem sokat fogsz látni egyelőre.
ma 18:05
 2/4 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
50%
Igen, szerintem kezdőnek tökéletes.
ma 18:17
 3/4 PMC Wagner ***** válasza:
Szerintem rossz döntés. Persze van benne pár látványos jelenet de az egész egyébként egy közepesen szar anime ami azért lett felkapott mert az az időszak amikor kijött a sok trash mellett felüdülés volt.
ma 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp ajánlanám.:)
ma 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!