Valaki elmondaná, mi lesz a demon slayerben illetve a jujutsu kaisenbe?
Minden féle spoiler jöhet, ha lehet, akkor részletesebben.
Aki a mangát olvasta...
Aki a demon slayert olvasta, az légyszi magyarázza el a kapcsolatot Tanjiro és az első hold démon között!
Demon slayer manga fent van magyarul is :) ha esetleg el akarod olvasni. De ha nem szívesen leírom mi történik benne.
Juju kaisent nem olvastam sajnos nincs magyarul sehol sem vagy nem találom
Jujutsu kaisenben most az olvasók sem tudják, hogy mi történik… :D
Gyakorlatilag a történet legvégén vagyunk és még 2-3 “kirakós-darab” hiányzik, hogy összeálljon a kép, így egy kicsit káosz. De ha van konkrét kérdésed, akkor szívesen válaszolok.
A Demon Slayer meg olvasható magyarul is, ahogy az első írta. Annyi spoiler, hogy valószínűleg az 5. évad lesz az utolsó, amit úgy hallottam, hogy lehet 3 hosszabb részben készítenek el. De én is rendelkezésre állok a válaszadásban. :)
Sokkal jobb ha a mangát elolvasod és onnan vársz spoilereket. Ahogyan említették előttem is, van magyarul manga amit én itt olvastam: [link]
De ha helyette a mi válaszunkra hagyatkozol akkor nagyon szívesen elmondjuk neked! :)
Köszönöm a válaszokat!
Ma elolvastam a Demon slayer mangáját, viszont nem teljesen az anime végétől, szóval lehet, hogy egy olyan részt is kihagytam, amire kíváncsi lettem volna.
Egyébként most teljes depresszióba vagyok a történtek miatt, és hogy mennyien meghaltak, meg hogy vége van a sorozatnak.
Szóval, kérdéseim, amikre keresem a választ:
-Mi köze van Tanjironak Yoriichi-hez? Csak Tanjiro felmenőinek egy barátja volt, nem? Akkor miért jelent meg Tanjiron ugyanaz a jel, mint Yoriichin? És egyébként szerintem eléggé hasonlítanak egymásra.
-Miért van jel Tanjiron?
-Végezetül: MIVAN??? Ezt konkrétan a befejezésre értem. Amikor már a kis leszármazottak jelennek meg a végén. Mindenki úgy néz ki, mint a Hashirák, vagy valamelyik másik (akár halott) szereplő. Nem ertemmm😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!