Aki végigolvasta a Jujutsu Kaisen mangát, elmondaná mi történt benne?
Valaki, aki végig olvasta a mangát el tudná magyarázni nekem nagyvonalakban, hogy mi történt az anime eseményei után?
Az animét láttam végig, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi történt utána, viszont mangából nincs naprakész rendes magyar fordítás, az angolom pedig nem a legjobb. Nagyon megköszönném.
Nagyon nagy Spoilerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gojot le pecsételik két éve van lezárva de valószínűleg csak az anime végén fog vissza jönni.
Mahito megöli Nanamit, Nobarát (is?) de ez még nem biztos, de ha nem is hal meg az egyik szemét biztos elvesztette.
Inumaki elveszti Sakuna miatt az egyik karját.
Yuji nem mosolyog már többet és valószínűleg megfog halni a végén bár az még egy kicsit messze van.
Megumi találkozik a halott apjával.
Todo elveszti a karját.
Maki megöli a családját.
"Geto" megöli Mahitot.
Gojo mielött lepecsételik megöli Hanamit.(nagyon durva amikor Gojo átmegy pszhihopatába alig várom hogy meganimálják)
Sakuna megöli Jogot.
Nem sorrendben írtam le.
Kihagytam rengeteg dolgot mert nem akarom részletesen leírni, szóval még nagyon sok minden történt és fog történni.(és még pár karakter meghalt)
Nagyon szomorú az egész anime konkrétan AOT 2.0, remélem azért nem haragszól hogy ennyi mindent le spoilereztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!