Mi a top 5 kedvenc anime sorozatotok?
Nekem:
1. Re:Zero
2. Watamote
3. Nichijou
4. Sayonara Zetsubou Sensei
5. Attack on Titan
Én sem igazán tudok szigorú sorrendet megadni egy-egy animének, sokkal inkább anime csoportoknak
1.) FMA Brotherhood/ NANA
2.) Yuu Yuu Hakusho/ Claymore/ Méz és lóhere/ Skip beat
#12 Szellemileg sajnos nem úgy tűnik. Ez kb. arra emlékeztet mint amikor valaki azért utál valamit mert népszerűbb mint amit ő szeret. Ez pedig elég gyerekes tulajdonság. Olyan mint amit az FMAB fanok csinálnak MAL-on, amikor veszélyben érzik az első helyet.
De ha már itt tartunk mi az amit nem rühelsz? Mi az amit szeretsz, ha már ennyivel jobb ízléssel rendelkezel, mint itt bárki.
13-mas, nézd meg a 4-es válaszát. Az az enyém. Szerintem lesz 1-2 anime, amit nem biztos, hogy ismersz onnan.
Mellesleg, amiket még azokon kívül szeretek, a teljesség igénye nélkül:
Monster
hack://Sign
Neon Genesis Evangelion
Gilgamesh
Noein ~ Mou Hitori no Kimi e
Haibane Renmei
Serial Experiments Lain
Ergo Proxy
Red Garden
Vampire Princess Miyu
Princess Tutu (enyhén szólva komolyabb történet, mint amilyennek kinéz)
Mahou Shoujo Madoka Magica (ez sem éppen habos-babos)
Violet Evergarden
Fushigi Yuugi
Noir
Witch Hunter Robin
Wolf's Rain
Shoujo Kakumei Utena
Egyébként nem mondtam, hogy az ízélsem jobba tiédnél. Hanem más. Miért baj, hogy utálom az AoT-t? Gondolom a felsorolt animék közül te sem szeretsz, vagy ismersz mindent.
Egyébként nekem az FMAB sem jött be túlságosan, jobban kedvelem a 2003-mas verziót, hiába tér el a mangától. Nekem jobban bejön, sőt! De nem fogok magyarázkodni, de nem szeretem, amikor valaki ilyen "jaj, ha te jobb vagy, akkor bizonyítsd be" hozzáállással jön. Elég gyerekes, nem gondolod? :)
Juuni Kokki
Mob Psycho 100
Tenkuu no Escaflowne
Trigun
Seirei no Moribito
Gintama
Slayers
Fullmetal Alchemist – Testvériség
Tiger & Bunny
Psycho-Pass
Hunter x Hunter
#14 Akkor bocsi, a stílusodból ez jött le, mármint, higy te jobbnak tartod magad. Elég sok a hipszter manapság. Bár nem tudom mi okod van utálni az AoT-ot. Mondjuk nem sérülök be rajt, csak nem értem, mivel nincsen kifejtve. Az is hozzájön, hogy sokan felszínesen néznek animéket és engedve a hájpnak rögtön valami hiper fantasztikus dolgot várnak és ha nem kapnak magyarázatot az első évadban mindenre akkor jön a "túlhájpolt" szar ütőkártya. És ez nem csak az AoT-nál van így.
,,Gondolom a felsorolt animék közül te sem szeretsz, vagy ismersz mindent."
Ha már felhoztad, igen, bár én egyedül a Kuroshitsuji-t utálom, ami nem történik meg ha nem nézeti velem végig párom, mert ,, A vége talán jó lesz". De nem szokásom mások orra alá dörgölni ezt. Szeretni sokat nem szeretek, de az utálat egy erősebb kifejezés, és érzéseket is magában hordoz. Tehát negatív érzéseket vált ki. Míg ha valamit nem szeretek az inkább semleges, nem mozgat meg belül semmit, maximum nem értem másoknak mi a jó benne, de ha ők szeretik azzal nincs bajom. Azzal, hogy odamennek a másikhoz az orra alá dörgölni, hogy szerinte ez egy fos, mer ő nem szereti, nha az igen, az dedós. És az Internet népe sok ilyen egyeddel rendelkezik. Utólag is elnézést, de azt gondoltam te is ilyen vagy a kommented alapján.
1. Mushishi
2. Seirei no Moribito
3. Yu Yu Hakusho
4. Fullmetal Alchemist (2009)
5. Shura no Toki
1.Gintama
2.Durarara!!
3.Barakamon
4.Golden Kamuy
5.Assassination Classroom
16-os, nem tudom, mi az a hipszter. Amúgy én egész kiskorom óta nézek animéket, klasszikusokkal kezdtem, mint a Nils Holgersson, Kalán néni, vagy a Vadhattyúk. Igen, első kettő is anime, ami anno nekem is meglepetés volt. Meg ugye jött az RTL Klub, a rakás VHS-kazetta kiskoromtól kezdve. Később a német RTL2-es adó, majd ugye az internet bugyrai. Régi szép idők...
Ott voltam a régi budapesti anime meeteken, majd az első MAT-os Animeconon, ahol ha 200-an voltunk, sokat mondok. 600 Ft volt egy jegy, ami akkor soknak tűnt, ma már nevetséges összeg a 4500 Ft-hoz képest. Konkrétan átéltem az anime hazai felfutását és terjedését. Rengeteg élményem van, és még mindig járok Mondoconra. Bár már nem ugyanaz az élmény, de még mindig találok benne jót, és jól is szoktam magam érezni "vén csont" létemre. XD
Ja, a 14-es voltam.
Húúúúúúúúúú top 5??? Na jó megpróbálom.
1. Avatár Aang legendája
2. Naruto
3. Inazuma Eleven
4. Avatár Korra legendája
5. Code: Breaker
(Ha számít az, hogy az avatár nem japán, akkor bekerült volna a top 5-be a Vampire Knight és a Tonari no Kaibatsu-kun)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!