Melyik a kedvenc anime sorozatotok? Miért?
Nekem az egyik nagy kedvencem a Nana, mert azt láttam először mint anime,és szerintem az életről szól(nagyrészt).
Akkor a Kaichou wa maid sama mert humoros, és egy fiús csaj a főszereplője, és szerelmi szál fut benne végig.
Van még a Guilty crown azért mert a jövőben játszódik és harc is van benne.
A mostani nagy kedvencem pedig a Kuroko no basuke, mert kosarazásról szól és én is kosarazok!
(És csak azért is ideírom a Bleact mert Ichigónak Szalay Csongor a magyar hangja aki a The grenma énekese ami pedig a kedvenc magyar együtesem^^) xD
A Nana mert imádom a zenéket benne valamint a karakterek is nagyon viccesek és a szerelmi szál is nagyon jó.
A nagy kedvenceim még a Naruto és a Aishiteruze Baby.
A Narutot azért szeretem mert soha nem adja fel ^_^ na meg vicces,izgalmas, de a szerelmi és baráti szálak kuszasága is jó.
Az Aishiteruze Baby pedig hát aranyos és szomorú egyben.Nagyon szeretem a gyerekeket ezért az ilyen animék engem szíven ütnek.
Suzumiya Haruhi - annyira nem sablonos az egész a sablonos karakterek ellenére. :D
Ef - a tale of melodies - szeretem a drámákat alapvetően, de valahogy ez még a Clannadnál is jobbam megfogott. A zenéje is csodás, a történet is jó, bár sajnos ez is kicsit sablonos (bár ha az ember megnéz egy csomó animét, már mindegyik az valamilyen szempontból sajnos)
Mirai Nikki - újabbak közül ez nagyon tetszett. Szerintem zseniális a történet, és néhol még meglepő fordulatok is vannak benne. :D Igaz a végével nem vagyok megelégedve... :(
(és a nanát kihagytad a tömeglistáról. :D)
Nekem a Monster, mert a története nem sablonos teljesen egyedi és tökéletesen kidolgozott a története és a fő és mellékszereplők is nagy jellem fejlődésen mennek át az anime
végére illetve mert a "főgonosz" és a "főhős" sem egy sablonos ezerszer látott szar hanem tényleg eredeti (egyébként ezt az Animét láttam már a világ legjobb animéje ként is leírva bár lehet, hogy az már túlzás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!