Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a kedvenc anime sorozat...

Melyik a kedvenc anime sorozatotok? Miért?

Figyelt kérdés
csak mert szeretnék még nézni jókat..bár tuti a fele a válaszolóknak a naruto-t vagy a bleach-t írná esetleg a one piece-t ..de azon kyvül?

#anime #kedvenc #szereplőkről #rövid..vagy hosszabb animék #fiús vagy csajosabb
2012. júl. 1. 18:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Neon genesis evangelion, az tényleg egy kultikus mű. Trigun, Cowboy bebop, Sailor Moon nagyon jó klasszikus animék. Filmek közül meg Vapire Hunter D Bloodlust, Ghost in the Shell, meg esetleg ha szereted az elvontabb dolgokat Tenshi no Tamago.
2012. júl. 3. 00:06
 12/36 anonim ***** válasza:
D.Gray-man :) Nekem nagyon tetszik,természetfeletti anime,ami a 19. század végén játszódik,és egy 15 éves Allen Walker nevű fiúról szól,aki a Démonokkal (Akumákkal) veszi fel a harcot...És ez később egyre izgalmasabb lesz,(közte az,hogy a fiú elveszti a bal karját,de többet nem mondok) csak ajánlani tudom ;)
2012. júl. 6. 21:18
 13/36 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a Death Note ♥ ohh L miért te haltál meg??? :'(
2012. júl. 6. 23:52
 14/36 A kérdező kommentje:
oo köszi..(am megmondaná valaki hogy a narutónak hány része van.??) a kuroshitsujit láttam nagyon jó volt..és a nana-t is :D...természetesen a kaichou wa maid samat és...
2012. júl. 8. 10:29
 15/36 A kérdező kommentje:
a d.gray man-t is :D imádtam
2012. júl. 8. 10:29
 16/36 anonim ***** válasza:

Soul eater mert vicces és egyben komoly is .:) meg még sok de ez a kedvenc:D szeretem még a d-gry mant,kilari mert aranyos, tokyo mew mew kiskoromból nagy kedvenc volt :) meg s digimon szelidítők szintén kis koromból .

néztem : shaman king, kaleido star , stb.

2012. aug. 3. 22:26
 17/36 anonim ***** válasza:

ha sírni akarsz akkor ajánlom az Elfen Lied od nagyon szuper anime

én az utolsó részét végig sírtam:'(:D

2012. aug. 7. 19:51
 18/36 A kérdező kommentje:
szeretem a sírósakat..köszi :D
2012. aug. 7. 21:57
 19/36 anonim válasza:
Kaichou wa maid-sama méghozzá azért mert a szerelmen és a humoron van a hangsúly ami nekem nagyon bejött :D
2012. aug. 10. 16:56
 20/36 anonim válasza:

Code Geass - nem mindenkinek jön be de ha végignézed rájössz hogy nagyon super

Higurashi no naku koro ni - elejinte zavaros lehet a történet, annál jobb lesz majd a 2. évad

2013. jún. 20. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!