Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a kedvenc anime sorozat...

Melyik a kedvenc anime sorozatotok? Miért?

Figyelt kérdés
csak mert szeretnék még nézni jókat..bár tuti a fele a válaszolóknak a naruto-t vagy a bleach-t írná esetleg a one piece-t ..de azon kyvül?

#anime #kedvenc #szereplőkről #rövid..vagy hosszabb animék #fiús vagy csajosabb
2012. júl. 1. 18:07
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó a Code Geass, sokan a Death Note-hoz hasonlítják, de ennek több a mondanivalója, és a 2. évad végére kiderül hogy egyáltalán nem olyan mint a Death Note. Ráadásul olyan megható a vége hogy én szabályosan elsírtam magam... szóval nézd meg, mert tényleg nagyon jó!
2013. jún. 20. 14:45
 22/36 anonim válasza:
Suki-tte Ii Na Yo - iszonyatosan jó, 2 napig folyamatosan néztem, nem tudtam vele leállni.Vicces szerelmes történet :) Kötelezőő
2013. jún. 25. 14:57
 23/36 anonim ***** válasza:

TOP 3:

1. Claymore

2. Elfen Lied

3. Attack on titan

2013. okt. 6. 16:25
 24/36 anonim válasza:

Death Note az tényleg fantasztikus, legalábbis szerintem.

Az Elfen Lied meg tényleg nagyon érzelmes.

De számomra mindig is a kedvencek között lesz az Inuyasha is.

2014. jan. 29. 21:05
 25/36 anonim válasza:

Shíki:Mert, nagyon tetszett, hogy a "vámpírok" tényleg igazi vámpírok voltak, nem törődtek az ilyen feleslees hülyeségekkel, kicsit komoly is az anime, és sajnos a vége nem tetszett, de nagyon jó az anime, nézzétek meg.

Bocsi a helyesírási hibákért.

2014. febr. 11. 20:37
 26/36 anonim válasza:
A Fairy tail- szerintem nagyon jól ki lettek dolgozva a szereplők,vicces,humoros,harcos anime
2015. márc. 4. 20:01
 27/36 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző hozzàszólásokkal. Mind fantasztikus történet amiket leírtatok. Hozzà tenném még viszont a Nodame Cantanile-t.

Nem egy vilàgrengető történet, könnyed kis romantikus animémek is betudhatjuk.

De! Gyönyörű komoly zenei darabok vannak benne, zseniálisan mutatja be a zene iránti elhivatottságot. Betekintést nyújt a komoly zene világába, úgy hogyha elötte nem is érdekelt az anime után tuti egy kicsit műveltebbnek érezzük magunkat. Nekem az egyik nagy kedvencem. A főszereplő csaj karaktere óriási! Mind emellett rengeteget nevethetünk és sírjatunk a szereplőkkel. A belöle kèszült Live Action is jól sikerült.

2015. márc. 22. 13:05
 28/36 anonim ***** válasza:
Elírtam a címét bocsi :D szóval helyesen: Nodame Cantabile
2015. márc. 22. 13:08
 29/36 anonim válasza:
Angel Beats, sakurasou no pet na kanojo,kangoku gakuen(ezt nézd meg ezen behalsz)
2015. aug. 29. 11:12
 30/36 anonim ***** válasza:

- Dragon Ball Z

- One Piece

- Death Note

- Monster

- A vadon hercegnője

2016. ápr. 2. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!