Melyik a kedvenc anime sorozatotok? Miért?
5. Code Geass
4. Kuroko no Basuke
3. Fairy Tail
2. Magi: The Labyrinth of Magic - bár én ennek a mangáját ajánlanám, van is magyar fordítása, gyönyörű a rajzolása és a történet is nagyon izgalmas :))
1. One Piece - örökkön örökké :DD egyszer régen még youtubeon találtam rá, és találomra belenéztem egy részébe, emlékszem azt gondoltam "úristen, mi ez a szar?" de pár hónapra rá unalmamban belenéztem. És nem bántam meg, a Fairy Tailt, akkori kedvencemet halál lazán lesöpörte az első helyről és mai napig oda vagyok érte, épp most nézem újra harmadjára :D Sok embert elrettent, hogy már 700+ része van, de én úgy gondolom, ha valaki eljut benne addig a pontig, ahol már tényleg beindul a történet, onnan már csak örülni lehet annak, hogy ennyi része van :)) Mikor először néztem, három hónap alatt bedaráltam, bár akkor még csak 644 résznél járt. Rengeteget lehet rajta nevetni, sírni, és a látszat ellenére nagyon komoly témákat is felvet, pl rabszolgaság vagy faji megkülönböztetés.
Highschool of the Dead
Mert tök jó😀
Fairy tail(jó a grafika,jók a szereplők,halálra röhögheted magad,enyhén szomorú,jó alaptörténet,egyszóval TÖKÉLETES!!)
Sámán király(vicces,jó alaptörténet,jó grafika,harc,örök kedvenc)
Inuyasha(nem részletezem,mert sokan ismerik,maga a TÖKÉLY)
Inazuma eleven,stb...
Gintama
Monogatari Series
Hunter x Hunter 2011
Nekem ez a top 3
1.Fairy Tail
2.Violet Evergarden: erről gondolom már hallottál, a téli szezonban volt. Kifacsarja az ember lelkét. Nagyon szép történet, nagyon szép grafika és nagyon szép zene
3.Assasination classroom: vicces, én rengeteget nevettem rajta, de az utolsó pár rész meg olyan megható volt hogy végigsírtam. Szinte követelei, hogy újra és újra nézd meg
4.Sousei no Onmyouji: ez alapvetően egy harcolós anime, két fiatal harcol szörnyek ellen, közben keresik a helyüket a világban. Nagyon szép vége van
5.Plastic Memories: ez is elég új, egy fiú és egy mesterséges intelligencia szerelmét mutatja be (a 'lányt' hamarosan lekapcsolják. Ez elég hamar kiderül)
Remélem tetszenek majd😺
Knights of sidonia
Space battleship yamato 2199
Fate/stay night
Macross
Drifters
Jormungand
GITS: stand alone complex
Gurren Lagann
Evangelion
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!