Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a kedvenc anime sorozat...

Melyik a kedvenc anime sorozatotok? Miért?

Figyelt kérdés
csak mert szeretnék még nézni jókat..bár tuti a fele a válaszolóknak a naruto-t vagy a bleach-t írná esetleg a one piece-t ..de azon kyvül?

#anime #kedvenc #szereplőkről #rövid..vagy hosszabb animék #fiús vagy csajosabb
2012. júl. 1. 18:07
1 2 3 4
 31/36 Sekka ***** válasza:

5. Code Geass

4. Kuroko no Basuke

3. Fairy Tail

2. Magi: The Labyrinth of Magic - bár én ennek a mangáját ajánlanám, van is magyar fordítása, gyönyörű a rajzolása és a történet is nagyon izgalmas :))

1. One Piece - örökkön örökké :DD egyszer régen még youtubeon találtam rá, és találomra belenéztem egy részébe, emlékszem azt gondoltam "úristen, mi ez a szar?" de pár hónapra rá unalmamban belenéztem. És nem bántam meg, a Fairy Tailt, akkori kedvencemet halál lazán lesöpörte az első helyről és mai napig oda vagyok érte, épp most nézem újra harmadjára :D Sok embert elrettent, hogy már 700+ része van, de én úgy gondolom, ha valaki eljut benne addig a pontig, ahol már tényleg beindul a történet, onnan már csak örülni lehet annak, hogy ennyi része van :)) Mikor először néztem, három hónap alatt bedaráltam, bár akkor még csak 644 résznél járt. Rengeteget lehet rajta nevetni, sírni, és a látszat ellenére nagyon komoly témákat is felvet, pl rabszolgaság vagy faji megkülönböztetés.

2016. ápr. 21. 00:00
 32/36 Rambo vezér ***** válasza:

Highschool of the Dead

Mert tök jó😀

2016. jún. 2. 21:59
 33/36 Halász Zsófia válasza:

Fairy tail(jó a grafika,jók a szereplők,halálra röhögheted magad,enyhén szomorú,jó alaptörténet,egyszóval TÖKÉLETES!!)

Sámán király(vicces,jó alaptörténet,jó grafika,harc,örök kedvenc)

Inuyasha(nem részletezem,mert sokan ismerik,maga a TÖKÉLY)

Inazuma eleven,stb...

2016. júl. 14. 14:36
 34/36 anonim ***** válasza:

Gintama

Monogatari Series

Hunter x Hunter 2011

Nekem ez a top 3

2017. dec. 21. 15:19
 35/36 anonim válasza:

1.Fairy Tail

2.Violet Evergarden: erről gondolom már hallottál, a téli szezonban volt. Kifacsarja az ember lelkét. Nagyon szép történet, nagyon szép grafika és nagyon szép zene

3.Assasination classroom: vicces, én rengeteget nevettem rajta, de az utolsó pár rész meg olyan megható volt hogy végigsírtam. Szinte követelei, hogy újra és újra nézd meg

4.Sousei no Onmyouji: ez alapvetően egy harcolós anime, két fiatal harcol szörnyek ellen, közben keresik a helyüket a világban. Nagyon szép vége van

5.Plastic Memories: ez is elég új, egy fiú és egy mesterséges intelligencia szerelmét mutatja be (a 'lányt' hamarosan lekapcsolják. Ez elég hamar kiderül)

Remélem tetszenek majd😺

2018. júl. 21. 06:51
 36/36 anonim ***** válasza:

Knights of sidonia

Space battleship yamato 2199

Fate/stay night

Macross

Drifters

Jormungand

GITS: stand alone complex

Gurren Lagann

Evangelion

2021. jún. 6. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!