Melyik a kedvenc animéd és mangád? Miért?
Nekem a kedvenc animém a Naruto (Bár a Shippuuden feliratosan sokkal jobb, mint a régi szinkronizálva, de mindegyiket szeretem), és mert a harcok mellett tele van érzelmekkel is. :D A másik kedvencem a Nana.
A kedvenc mangám pedig a Death Note és a Borsmenta. :)
Nektek?
Kedvenc Animéim : Elfen Lied, Mirai Nikki , Angel Beats!
Kedvenc NS animéméim : Fairy Tail,Naruto Shippuuden , One Piece , Hunter x Hunter (2011)
Kedvenc manga : One Piece , Bleach , Fairy Tail , D.Gray-Man , Shaman King , HellSing , Berserk , FMA , Durarara!!
Death Note animében szerintem nagyon gagyi lett sajnos , 20.részig 8/10nek elmegy , de utánna (L halála után) Kb 0.. az egészre 5/10et adtam.Szvsz kivételes alkalom hogy a DN Live Action-ja jobb lett mint maga az anime.
Anime: Code Geass, Darker Than Black
Manga: Death Note, Hetalia
:)
top10 anime (nincs sorrend):
Ao no exorcist
Code geass
Death note
D. gray man
Fairy tail
Guilty crown
Inu x boku ss
Kaichou wa maid-sama!
Naruto
Nurarihyon no mago
Manga:
Hana to akuma
Kamisama hajimemashita
Black bird
Dengeki daisy
Watashi ni xx shinasai
Pureblood + boyfriend
Code: breaker
Nurarihyon no mago
Merupuri
Koukou debut
Akuma de Sourou
Barajou no kiss
Beast master
Beelzebub
Bloody kiss
Gauken ouji
L-DK
Hát, most ilyen ahogy-eszembe-jut sorrendben:
Kedvenc anime:
No.6, Gravitation, Hetalia, Baccano!, Durarara!!, Ao no Exorcist, Hachimitsu to clover, Kyou Kara Maou
Kedvenc manga:
Half Prince (bár ez manhua), Totally Captivated (ez meg manhwa), Kuragehime (ez a "leg-leg" *-*)
Tessék :D
Kaiji a legizgalmasabb sorozat a világon, hallod, ha azt hiszed mindent láttál a világon már...fu tévedsz...
KnJ meg eszméletlen érdekes történet, vicces és drámai! és pedó :D
needless, ami ebben a sorozatban rejlik energia és perverzitás,m poénhalom az vmi óriási, mégis a szereplők teszik a needlesst azzá ami.
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!