Melyik a kedvenc horror filmetek?
Figyelt kérdés
Többet is lehet írni!!!2012. jún. 17. 13:05
1/12 anonim válasza:
Piranha 3D (főleg a csajok miatt)
2/12 anonim válasza:
Kísértetjárás Connecticut-ban
Hívatlan vendég
Kör 1-2.
3/12 anonim válasza:
A kör valóban jó,de még a Halálos hallgatást ajánlom.
5/12 anonim válasza:
Ezek mind unalmasak, a kör 1-2-n még röhögtem is :DD
A rettegés háza az ami jó
6/12 anonim válasza:
Na ne viccelj.A 2005-ös rettegés háza?Mert az nagyon szar.A Darkness-ből meg csak egy részletet láttam.
8/12 anonim válasza:
Minden filmet, ami horro dok film, úgy kell nézni, hogy megtörtént eset. A rettegés háza pont ilyen. Én az új fajtáról beszélek, nem tudom mikori, de lehet, hogy pont az a 2005-ös. sztem kibszott jó, én nem az, hogy végigparáztam, hanem egy komoly film, aminek a nézése után jön rád a hideglelés, nem közben.
9/12 anonim válasza:
Szerintem az,amiben Ryan Reynolds játszik.Nekem nagyon nem jött be,de tudom hogy megtörtént este,legalábbis ezt mondták.A horror dok.filmek azok az áldokumentum filmek,na azok tényleg olyanok mintha megtörténtek volna.
10/12 anonim válasza:
Chichibu Demon
Okaruto
Ju-on:the curse(2000)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!