Animések! Nektek van olyan kedvenc anime sorozatotok, amiért szinte fanatikusan "rajongtok"? Ha igen, melyik és miért?
Figyelt kérdés
nemet/kort írjatok pls :D2014. okt. 17. 21:34
1/20 anonim válasza:
A fanatikus túlzás...de a Hellsing,Berserk és a One Piece nálam alap mű. 22F
2/20 anonim válasza:
Dragonball, Z, Gt
Yu Yu Hakuso
Magi: The Labyrinth of Magic (1.évad), Magi: The Kingdom of Magic (2.évad)
High School DxD hasonló társai ecchi
Death Note
Ghost Stories
utolsó kettőből még dvdém is van. :)
Fanatikust nem mondanék csak sokszor láttam magával ragadó Dragon Ball Z első animém Yu Yu Hakuso a DBZ követte ez volt ami kitudta tölteni az űrt betiltás után... sok bennük + mondani való... Magi: The Labyrinth magi jól harcolnak benne látványos gonosz főellenség...
28/f Nem hinnék el, ha látásból rám néznének.
3/20 anonim válasza:
Death Note, már négyszer végignéztem<3
5/20 anonim válasza:
Shingeki no Kyojin
csak egyszerűen imádom a sztorit a karaktereket mindent 15/L
6/20 anonim válasza:
Inkabb a High School DxD, a Chuunibyou demo koi ga Shitai es a Bleach amit nagyon szeretek, fanatizmusnak nem mondanam:D
8/20 anonim válasza:
14#
narutoért odavagyok *.*
a tokyo ghoult is imádom de fogalmam sincs mert "kicsit" pszichopata anime ;) xd
9/20 anonim válasza:
én vagyok az előző azt nem írtam oda de am lány vagyok és még ezen a 2-n kívül is rengeteg nagyon jó anime létezik :D
10/20 anonim válasza:
Nekem az örök kedvencem a Sailor Moon.Anno 11-12 voltam mikor játszották,és mai napig nagy kedvencem,bármikor szívesen megnézem újra,pedig már 28 évesek leszek nemsokára.Van még pár anime amit nagyon szeretek,de ez marad az örök kedvenc. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!