Animések! Nektek van olyan kedvenc anime sorozatotok, amiért szinte fanatikusan "rajongtok"? Ha igen, melyik és miért?
blue exorcist, sword art online, magi, gosic, d. gray man
21/L
a fanatikus talán túlzás, de nagyon imádom a K projectet, mivel gyönyörű a grafikája, érdekes a története és Saruhiko Fushimi :D
emellett nagyon szeretem még:
-a Kuroshitsujit (nem tudom miért, mivel még csak egyet sem értek az általa képviselt világnézettel)
-a Pandora Hearts-öt
-a Tokyo ghoult (azt se tudom miért, mert néha úgy ki tudnak akasztani, de mégis mindig rákattintok a következő részre)
- az Inuyashát, bár még nem végeztem vele, csak a mangával és azt hiszem ennyi :)
L/16
From the New world
Code Geass
Monogatari (vicces, karakterek is tetszenek, és még mindig jönnek ki részek a LN-ek alapján)
Durarara!!! (tetszik, hogy mindig a végére áll össze a kép a sok karakter döntéseiből és cselekményéből, és még elég sok novel van ami adaptálásra vár :) )
Tokyo Ghoul - manga - szerintem jelenleg futó legjobb manga
A Gintama. Egyszerűen mindent szeretek benne, a humorát, a karaktereit, a harcokat, a történetét (ami hol van, hol nincs)... Szerintem egy zseniális sorozat, az egyik legjobb anime, amit láttam.
18/L
Fanatikusnak nem jellemezném magam, de amiket személy szerint nagyon kedvelek, az a:
- Naruto/Naruto Shippuuden: akciódús, kedvelhető karakterek, drámai jelenetekkel is meg van bombázva, nem mellesleg sok TANULSÁGGAL, ami nagyon értékelendő egy animében. Van, amikor nagyon kiakaszt a sok filler miatt, ami miatt lassan halad a story, de én amennyire kedvelem a műt, még azokat is végignézem. xD
- Death Note: ez az anime annyira intelligens, hogy még én se tudom ennél jobban demonstrálni xD elgondolkodtató, ezt is szintén tanulsággal lehet jellemezni, és egyszerűen túl jó Light logikája lol
- Sword Art Online: remek grafikájú, remek történettel, kedvelhető karakterekkel (Kirito-ért egyszerűen odavagyok), akciódús, saját magadat is beleképzelheted a SAO világba, ami még élvezetesebb lesz ezáltal :)
Nos, számomra ezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!