Ti hány részt szoktok nézni a kedvenc sorozatotokbol/animetekbol egynap?
Figyelt kérdés
Naruto Shippudent nezem,es most tartok a 120.résznél,eleinte egynap néztem 6-7reszt is,de mostmar kevesebbet szeretnek,mert nem akarom 2-3honap alatt befejezni az animet.Tél vegere szeretnem kivegezni az animet,addigra mar vege is lesz,mert ugye mart nemtart sokaig,hogy az utolso részek is kjöjjenek.Szoval arra gondoltam nézek mindennap 2reszt.2015. máj. 12. 21:37
1/13 anonim válasza:
1 részt nézek naponta, mivel nekem van életem is, pl sportolok, futni járok, macskákkal foglalkozok, takarítok, dolgozok, olvasok, tanulok, étterembe járok, barátokkal találkozok... ajánlom neked is, jobb mint sorozatot/animét nézni.
2/13 anonim válasza:
Ahogy jön. Van amikor egyéb elfoglaltság miatt egyet sem, de időnként egész huszon-x részeseket pörgetek le egy este alatt, mert megesz az unalom.
3/13 #Nikii válasza:
Én általában csak 1 vagy 2 részt de azt is inkább hétvégeken, péntek délután vagy mikor olyan egy órát kell várnom valahol
4/13 anonim válasza:
Ha sokat kell tanulni, vagy haverokkal van program stb... akkor egyet se. Pl. már 30 sorozatnál járok amit "elnapoltam" , tehát később meg akarok nézni, csak nem merem elkezdeni mert akkor nem tudok leállni.
Amúgy ha van időm akkor akár egész nap sorozatokat nézek/néznék :D
5/13 anonim válasza:
Amúgy ne ez tartson vissza a megnézésétől. Narutonál amúgy is 100ával vannak jobb anime sorozatok.
6/13 Molli11 válasza:
Amennyire időm van, de ha izgalmas az anime akkor nehéz vele leállni :)
7/13 anonim válasza:
Attól függ.Ha a barátaimmal vagyok kb. 1 nap egy részt, viszont este 4-5 részt is megtudok nézni, de van olyan nap,amikor egyet se nézek meg
9/13 A kérdező kommentje:
1.válaszolónak:
Miből gondolod,hogy én nem sportolok vagy csináltok mas dolgokat csakmert animet nézek?Szinte mindennap kondizok es jarok ki meg csinállok más dolgokat is anime nézésen kívül.
2015. máj. 13. 18:06
10/13 anonim válasza:
Én hétköznap nem nézek mert tanulok,barátokkal vagyok stb...de hétvégén ha nincs semmi programom akkor képes vagyok végig nézni egy 12-24 részes animét is mert nem bírok leállni :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!