Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ti hány részt szoktok nézni a...

Ti hány részt szoktok nézni a kedvenc sorozatotokbol/animetekbol egynap?

Figyelt kérdés
Naruto Shippudent nezem,es most tartok a 120.résznél,eleinte egynap néztem 6-7reszt is,de mostmar kevesebbet szeretnek,mert nem akarom 2-3honap alatt befejezni az animet.Tél vegere szeretnem kivegezni az animet,addigra mar vege is lesz,mert ugye mart nemtart sokaig,hogy az utolso részek is kjöjjenek.Szoval arra gondoltam nézek mindennap 2reszt.

2015. máj. 12. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most nem nézek semmit.

De am nálam változó, van mikor hónapokig nem nézek semmi, de van mikor egyszerre több sorozatot, animét is nézek. (naponta 1-2 rész max), de voltmár rá példa, hogy pl. a Death Note-ot 1 nap alatt kivégeztem, annyira tetszett :D

2015. máj. 14. 09:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez nagyon változó, a nap 24 órájából szerintem más tevékenység mellett is lehet áldozni 1-2 órát (főleg ha pl filmek helyett nézed) ez szerintem teljesen normális. Nálam napi 4-6 rész az általános, de ha épp otthonülős antiszoc napot tartok, van hogy egy teljes 12 részes évadot lenyomok mondjuk kora estétől hajnalig. De ez ritka. Ha 1 rész ugye olyan 20 perc körül van, 4 rész 1 óra 20 perc, ami egy rövidebb filmnek felel meg. Nem hinném, hogy ez olyan sok lenne...
2015. máj. 14. 12:59
 13/13 Yuki3 válasza:
Hétvégén elég sokat! Hétköznap nem igazán.
2015. máj. 22. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!