Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan aki ugy erzi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki ugy erzi hogy sosem lesz senkije? Miert gondolod így?

Figyelt kérdés
Leszbikus kat
2019. júl. 10. 23:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Talán mert hosszú távon elviselhetetlen vagyok. Olyan "hülyeségeim" vannak, amivel én is meg kellett, hogy tanuljak együtt élni, nem ám más... Persze van elfogadás, meg a szerelem, stb. Egy életre senki sem fog velem maradni, de legalább beismerem magamnak, és nem álmodozok, nem török össze a későbbiekben. :) 19/L
2019. júl. 11. 23:24
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

Én majd szeretnék összeköltözni azzal, aki úgy érzi macskás öregasszony lesz. :)

20 év múlva itt tali..:D

2019. júl. 12. 07:05
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Most 5 macskám van, egyedül élek. Elég? :D

2019. júl. 12. 08:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Mikor mehetek? :D
2019. júl. 12. 11:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Így érzem jelenleg 20 éves lányként. Mivel kevesen vagyunk, alig akad valaki, aki közül "válogathatunk" és ha valakivel kölcsönös a vonzalom, akkor az maga a csoda statisztikailag :D

Ezek mellett ott van ami nagyobb gaz, az hogy rengeteg idő mire feldolgozom az előző sérelmeimet, ráadásul nehéz dolgokat éltem meg, amik miatt meg senkinek nem tudtam igazán megnyílni.

Néha kétségbeejtő az egyedüllét, de sokan boldogulnak így is, hiszen lehet.

2019. júl. 12. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Írjon, akinek nyomja valami a lelkét és szívesen megosztaná valakivel. 25L
2019. júl. 13. 10:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy relevàns a válaszom mert nem leszbikus vagyok, csak "nem válogatós". :D

Tutira nem lesz senkim (egyik nemből sem) mert ronda vagyok, hülye, sok háziàllatom van és nem èrtek az emberekhez, szóval nehezen alakítok ki új kapcsolatokat ès sokszor fèlreértenek.

Mondjuk elfogadtam màr, hogy egyedül élem le az életemet, csak néha megosztanám màssal is azt amim van.

Amúgy mi a kérdésed célja? Keresni akarsz valakit akire hasonlítasz? (Tényleg nem bántásból, csak érdekel.)

2019. júl. 14. 18:41
 18/18 OneGirlOne ***** válasza:
Ugyan így vagyok... Volt egy lany barátom bele estem de tudtam hogy ő nem viszonozná.Igy próbáltam magam távol tartani tőle és veszekedni és el is távolodtunk de az érzéseim sajnos nem változtak.Azert jobb így mert meg se látom minden héten meg ilyenek így könnyebb
2019. júl. 16. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!