Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki ugy erzi hogy sosem lesz senkije? Miert gondolod így?
Én majd szeretnék összeköltözni azzal, aki úgy érzi macskás öregasszony lesz. :)
20 év múlva itt tali..:D
Most 5 macskám van, egyedül élek. Elég? :D
Így érzem jelenleg 20 éves lányként. Mivel kevesen vagyunk, alig akad valaki, aki közül "válogathatunk" és ha valakivel kölcsönös a vonzalom, akkor az maga a csoda statisztikailag :D
Ezek mellett ott van ami nagyobb gaz, az hogy rengeteg idő mire feldolgozom az előző sérelmeimet, ráadásul nehéz dolgokat éltem meg, amik miatt meg senkinek nem tudtam igazán megnyílni.
Néha kétségbeejtő az egyedüllét, de sokan boldogulnak így is, hiszen lehet.
Nem biztos, hogy relevàns a válaszom mert nem leszbikus vagyok, csak "nem válogatós". :D
Tutira nem lesz senkim (egyik nemből sem) mert ronda vagyok, hülye, sok háziàllatom van és nem èrtek az emberekhez, szóval nehezen alakítok ki új kapcsolatokat ès sokszor fèlreértenek.
Mondjuk elfogadtam màr, hogy egyedül élem le az életemet, csak néha megosztanám màssal is azt amim van.
Amúgy mi a kérdésed célja? Keresni akarsz valakit akire hasonlítasz? (Tényleg nem bántásból, csak érdekel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!