Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyire normális, ha egy túlsúlyos meleg pasi azt várja el egy másik pasitól hogy vékony legyen? Viszont nem kell olyanoknak és szomorú h nincs senkije.
Tipikus példája annak, amikor valakinek az elvárásai a csillagos égig érnek, ő maga viszont még a minimális elvárások töredékét sem tudja teljesíteni.
Ilyenkor két megoldás van. Vagy áthelyezi a prioritásokat, és nem az lesz neki a fő szelektálási szempont, hogy 100%-ban pont olyan legyen külsőre az illető, amilyet ő megálmodott, és inkább más értékekre helyezi a hangsúlyt; és/vagy ő maga is felmutat valamit, amitől vonzó lesz azon célcsoportban, ahonnan partnert szretne.
Persze, hisztizni sokkal könnyebb, mint elmenni egyet futni vagy kondizni, de ilyen hozzáállással valószínűleg tényleg egyedül fog meghalni.
xenoformalien!
Én nem így látom ahogy Te, mert sok vékony helyes pasit ismerek, akiknek kifejezetten bejönnek a kövérek, ez egyéni ízlés kérdése, nem attól függ, hogy kinek milyen a kinézete.
Bár én nem vagyok vékony (kövér sem), de nálam a pasi ott kezdődik, hogy minimum legyen rajta valami fognivaló. Egy hajszálvékony izmos pasihoz bottal sem nyúlnék, legyen arcra bármennyire helyes, akkor sem. Másoknak viszont pont ezek tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!