Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha szakítás után teljes ürességet érzek? Nem bánom, nem is vagyok szomorú miatta, talán egy kicsit, de úgy érzem többet sosem fogok tudni senkit szeretni.
Sziasztok!
Barátom kidobott egy másik lányért, igazándiból csak azért, mert éretlen, és egyszerűen minden lányt muszáj megfektetnie... Kicsit bánt, de tudom, így jobb lesz. Tudom, hogy nem vagyok egy rossz csaj, meg azt is, hogy tényleg nagyon tudok szeretni. Viszont ez az egész azt váltotta ki belőlem, hogy teljes ürességet érzek, és el sem tudom képzelni, hogy valaha is tudok majd szeretni mást. Ez normális? Már azon is gondolkodtam, hogy pszichológust keresek emiatt... Mert amúgy meglehetősen pozitív ember vagyok. Csak most ez van.
Normális. Ne aggódj, el fog múlni!
21/L
Mindenki máshogy éli meg, te így. Ha van lehetőséged és úgy érzed, szívesen beszélnél erről szakemberrel, ártani nem árthat.
A lényeg, hogy hagyd meg magadnak a "gyászidőt", ne kezdj ismerkedni, amíg nem érzed magad készen rá, bár ahogy írtad, szerintem ezzel te is tisztában vagy, ahogy azzal is, hogy az ő éretlensége miatt felesleges magad hibáztatni.
Kitartást, élvezd ki ezt az állapotot is, járkálj el barátokkal, aludj sokat, szánj több időt a hobbijaidra, sportolj, ha szeretsz, ha nem, akkor meg azért :)
Kérdezőnek.
Mi a normális?
Amúgy azt figyelem meg hogy minden ilyen kérdés, így kezdődk hogy ,,normális?" ember, mi számít neked normálisnak? Az ami a többinek is normális?
Mert saccból tudok 100 dolgot mondani hogy mi nem normális a világban, amit ti normálisnak éreztek..
Egyébként ha megcsalt a lány vagy fiú lényegtelen, vagy a lányt öld meg bosszúból éjszaka, vagy akivel megcsalt tégedet... És megszabadulsz a kíntól.. Hidd el... Neked nem szar érzés hogy előre elvolt tervezve a jövőtök, aztán tönkre megy minden? Ezt csak egy merénylettel tudod megoldani... Megszabadulsz a kíntól... A legegyszerűbb hogy bármikor mikor látod (szard le hogy kivan körülötte , lényeg hogy te éld túl) szúrd torkon hátulról éles pengével, olyan késsel ami nagy, de azért közepes és tudod hordozni kézben... Ez a legegyszerűbb. Vigyázz hogy te meg ne bökődj hátulról.. Tudom milyen érzés mikor megcsalják a másikat pl egy másik fiú tetszik neki, vagy olyannak ítélkezz téged, ami nem is te vagy... Meg miért kellenek neked kanos magyar pasik amúgy, azok úgy is csak gyerekeszűek, vagy nektek magyar lányoknak ilyenre fáj a fogatok, vagy szimplán nem találtok éretebbet? Értem, tehát gondolom nyugodtan hagyjátok majd hogy megalázzanak titeket orálisan, mert hát érettebb pasit ugy se találtok MO n?
Siralmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!