Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már végtelenül szomorú vagyok, de úgy érzem, hogy nélküle nincs tovább, és egy hülye libává degradálódtam a törődése hiányától, akkor mit tegyek?
Szakítsak!
Tudom.
De nehéz.
Megtaláltam a fél éves kapcsolatom tárgyát egy társkeresőn, amit rendszeresen látogat.
Egyedülállóként.
Pedig azt hittem komoly, ami köztünk van.
Most viszont megfordult a fejemben, hogy félrelép.
Hazudozik.
És max. 2-3 hetente van némi szex.
Kérlek, hülyézzetek le!
Alázzatok kicsit!
Hátha attól eléggé pipa leszek és kihajítom...
Pedig szeretem.
Hülye vagy! (De tényleg)
Ezért csinálja mert ugy gondolja bármit megtehet..és te ezeket turod!
Hagyd ott a faxba
Van rajtakivul sok férfi aki barmit megtenne erted nem csak annyit hogy megcsl és pár hetente meg...
Még, még, még!!!
Még nem megy.
De ma kizsigerelem, csak kullogjon haza...
Egy hülye önmarcangoló buta pi.csa vagy!!
Ez a velemenyem!
Ha nem dobod ki akkor az értelmi szintedet tükrözi
Ha csak 2-3 hetente van szex, akkor valóban megcsal. Ha pedig gumi nélkül csinálja, még te is elkaphatsz valamit tőle.
Hülye vagy. :)
hát ha nem elég ez akkor hagyd, hogy melletted másokat is dugjon...és igen téged is csak dug, mert másra nem vagy jó neki...csak kihasznál...gondolom megengedted neki, hogy kiélje rajtad az összes vágyát...és nyugi nem te vagy az egyetlen...ja de veled már nem is törődik...másokkal jobban el van...te csak vagy neki...
VAGY valami más van a háttérben és nem is csal meg, csak te képzeled be...ezt a társkeresős dolgot meg kell beszélni...mielőtt kivágod...
Tudod magadról,hogy ezt nem érdemled te sem.
Megbizol benne,ő meg úgy érzi ez nem változik és tényleg lehet hogy félrelép!
Ne hagyad hogy lenézzen és igy megalázzon,amint hazaért penderitsd ki,vannak még százszor jobb és hűségesebb pasik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!