Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok mit kellene tennem? Nagyon szomorú vagyok.

Figyelt kérdés

Lassan fél éve van egy kapcsolatom ami az elején tökéletesen működött a barátom a nap minden percében amikor együtt lehettünk kimutatta mennyire szeret mindent megkaptam tőle hetente 3-4x szexeltünk ami nagyon jó volt de mára valami megromlott közöttünk..úgy érzem magam mintha több tíz éve házasok lennénk.. 19éves és napi szinten nagyon nehéz fizikai munkát végez..mezőgazdaságban dolgozik és csak a vasárnapja szabad..már most második hete nem szexeltünk elmondása szerint fáradt és én ezt el is hiszem de már régóta nem kaptam egy csókot sem meg sem ölelt nem simogat meg..ha hozzám is ér olyan "rideg"

elmondásai szerint az exének könyörögnie kellett a szexért most én könyörgöm neki mégis mindig elutasít.

Igazából már nem tudom mit tegyek.. ennyire kimerült lenne? ez 2-3 hónapja mehet így.

Mielőtt elaludt sírva bújtam hozzá és elmondtam neki, hogy nagyon hiányzik..

hiányzik az ölelése hiányzik,hogy törődjön velem..minden

mit tegyek???? egyszerűen nem bírom már

bocsi ha hosszúra sikeredett.

2014. júl. 31. 23:27
 1/4 RRR ***** válasza:
üljetek le megbeszélni mi romlott el és hogy lehetne helyre hozni
2014. júl. 31. 23:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos akárhányszor felhozom a dolgot felkapja a vizet, hogy ő csak fáradt és ennyi az egész..de ez így akkor sem mehet
2014. júl. 31. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Hagyd ott!

Fiatalok vagyoktok még, találsz valaki mást. Nekem ugyan ez volt az exemmel. Egész nap dolgozott soha nem ért rá, és igazából ki is jelentette hogy neki a munka sokkal fontosabb mint én.

2014. júl. 31. 23:41
 4/4 anonim ***** válasza:
hm. Sosem jó jel, ha egy férfi, főleg ha ilyen fiatal, nem akar szexelni. Elhiszem, hogy fáradt, de egy fiatal egészséges fiúnak nincs olyan, hogy ne akarna. Legalábbis a páromból kiindulvaa, bár ő már 27, napi 12-16 órákat vezet, mégis minden nap kanos :D
2014. aug. 1. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!