Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elég bonyolult és gondolkodtat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég bonyolult és gondolkodtató, bróbáld megérteni. Elég szomorú gondolkozz ezok el. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Van egy lány és VOLT egy fiú=(....

A fiú nagyon szerette a lányt de a lány max fele ennyire a fiú mindent fel áldozott a lány boldogságáért: a családját a barátait mindent...

A lány nemnézte ezt semmibe kidobta a fiút..de újra összejöttek és megint szakítottak és megint összejöttek ez ment vagy 7szer és végül a fiú nem bírta a sok csalódást hogy a lány nem ragaszkodik igazán hozzá és nem szereti igazán és nem nézi a tetteit semmibe a szavait, a meglepetéseit...

És a fiú öngyilkos lett...

Mit gondoltok erről?

2010. máj. 12. 18:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Az öngyilkosok nagyon önzőek. Szegény szülei mit gondolhatnak? Csak magára gondol,és a szüleivel mi lesz?
2010. máj. 12. 18:05
 2/15 anonim ***** válasza:

Azt, hogy van ilyen. De ha valaki nem tud továbblépni, akkor ez van. Nem gondolnám, hogy a lány felelőssége, de sokkalinkább a családjáé, akinek észre kellett volna vennie,

Bocs az egyszerűségért, még lehet, hogy írok.

2010. máj. 12. 18:06
 3/15 anonim ***** válasza:
a lányt nemis érdekelte:S ez nagyon szomorú:S egy embernek gondolnia kell a többi ember érzéseire is főleg egy ilyen mindent feláldozó emberére:S
2010. máj. 12. 18:06
 4/15 anonim válasza:
h öngyilkos már tulzás lépjen tul rajta... majd szegyen fel sokkal jobb lányt és ak másik féltékeny lesz és megérzi azt a fájdalmat amit as fiú is átélt...
2010. máj. 12. 18:07
 5/15 anonim válasza:
Szerintem a mai fiatalok nem nagyon törödnek egymás érzéseivel..szerintem a láyn nem vette komolyan a fiút és pótléknak használta..a fiú pedig buta volt..nem ér meg senki annyit h feladdja érte a barátait és szeretteit..főleg nem mivel sztem fiatal lehetett és még előtte állt az élet és lehet h jobabt is kapjon a csajnál..
2010. máj. 12. 18:08
 6/15 anonim ***** válasza:
41%
Hogy mit gondolok? a csajt úgy lelőném mint a kutyát. És nem értek azzal egyet h őnző volt a srác amiért öngyilkos lett, meg nemtudott túllépni..istenem hogy lépne túl mikor a csaj 7x is szétszaggatta a szívét? istenem..a férfiak is ugyanúgy érző emberek mint a nők, csak nem mutatják ki olyan sűrűnn..
2010. máj. 12. 18:13
 7/15 anonim ***** válasza:
utolsó vok 18/F lehet támadni..
2010. máj. 12. 18:13
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
Én egyetértek az utolsóval. De remélem nem te vagy ez a fiú és nem akarsz öngyilkos lenni:(.
2010. máj. 12. 18:19
 9/15 anonim ***** válasza:
4éve 2hétig jártam egy fiúval...szakítottunk,bekattant...letöröltem msn-ről is..aztán boldog volt,összejött egy lánnyal...majd kiderült,h öngyilkos lett 19évesen:(((úgy sajnáltam-pedig akkor már 2éve nem láttam...
2010. máj. 12. 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
ez max az utolsó csepp lehetett a pohárban, és mind a ketten hibásak.
2010. máj. 12. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!