Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég bonyolult és gondolkodtató, bróbáld megérteni. Elég szomorú gondolkozz ezok el. Mit gondoltok erről?
Van egy lány és VOLT egy fiú=(....
A fiú nagyon szerette a lányt de a lány max fele ennyire a fiú mindent fel áldozott a lány boldogságáért: a családját a barátait mindent...
A lány nemnézte ezt semmibe kidobta a fiút..de újra összejöttek és megint szakítottak és megint összejöttek ez ment vagy 7szer és végül a fiú nem bírta a sok csalódást hogy a lány nem ragaszkodik igazán hozzá és nem szereti igazán és nem nézi a tetteit semmibe a szavait, a meglepetéseit...
És a fiú öngyilkos lett...
Mit gondoltok erről?
Az ember saját magáért tartozik felelősséggel elsősorban. Ha rájövök, hogy nem kellek a másiknak, akkor hagyni kell, nem sajnálni magam. Mire fel? nyilvánvalóan nem érdemli meg az a másik, jelen esetben a lány, hogy egy percet is tovább áldozzon rá a fiú az életéből... Tehát akkor minek ragaszkodik hozzá? Én például becsülöm magam annyira, hogy azt tisztelem meg a szerelmemmel és hűségemmel és gondoskodásommal, aki ezt értékeli és aki viszont szeret engem.
És a mindent feláldozott... hát nem tudom, a lány kérte hogy bármit is áldozzon fel? hogy lehet a barátokat feláldozni? nem értem. nem találkozott velük? a barátságban pont az a lényeg, hogy ha 1-2 hónapig nem találkozunk, attól még ugyanott tudjuk folytatni mint előtte, és megértjük hogy a másiknak milyen az élethelyzete.. A családot feláldozta? nem értem, nős volt és otthagyta a családját? hát ezért ő maga a felelős, nem a szerető. vagy a szülei ellenezték, és kidobták, és nem állnak vele szóba mert a lánnyal volt? azért ez nem olyan gyakori, de még ha meg is haragudtak, a szülők kiengesztelhetőek...
Szóval nagyon hangzatos szavak ezek, de azért nézzünk a mélyére is
Na igen, erről van rengetek sztori, hogy az egyik nem lát túl a saját köd-én, így az egyetlen amit tehet, véget vet az egésznek (fogadjunk, hogy még nem látott vízihullákat a puruttyán, meggondolná magát :D)
Ilyenkor meg kell tanulni túllépni, meg a francba is... MIÉRT volt ilyen iszonyatosan elhamarkodott? ez tényleg gyenge jelllemre vall, legalább egy pszichológussal beszélt volna, ha már valakinek kiöntötte magát, mindjárt más az egész.
Egyébként is, család és barátok, ez az, amire mindig szükség van, vannak esetek, hogy az első rendesen nem adatik meg valakinek, de a második még mindig ott van. Ilyenkor ezeknek kéne átsegíteni átrágni és átszenvedni mindent... Esetleg filmeket nézetni, itatni, vagy ilyenkor jönnek nagyon jól a lányhaverok, akikkel amúgy jól kijön, csak nem volt komoly kapcsolata. Az ember tanulja már meg önmagát szeretni, az érzést sokan ismerik, mégis utólag elmondják, hogy jó volt túllépni rajta. Ez a fiúnak szól.
A lány meg ilyenkor nem tudja mitévő legyen, mert lelkiismeretfurdalások gyötrik? Ez egy kellemetlen bizarr helyzet, de sosem lesz olyan rossz, mint a fiúé volt, az tény.
Mellesleg a My Sassy Girl alapból egy szar film, de van erről benne egy nagy okosság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!