Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon negatív és szomorú a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon negatív és szomorú a menyasszonyom. Mitől változott meg?

Figyelt kérdés

És mit tudnék tenni, hogy jobbkedvű legyen?

3éve vagyunk együtt. Alapból nem az a túl pörgős személyiség, de nem volt az a negatív sem. Néhány hónapja csak másfél hetente tudunk találkozni néhány napra, mert külföldön dolgozok. Minden nap tudunk beszélni facebook-on, vagy skipe-on, de egyre jobban látom rajta, hogy szomorúbb, lehangoltabb. Legutóbb pedig amikor találkoztunk előfordult, hogy spontán elsírta magát és amikor megkérdeztem, hogy mi a baj, nem tudta megmondani, csak annyit, hogy rossz kedve van. Kezd depressziós lenni, mert nem találkozunk minden nap? Vagy mi lehet a baj? Én rontottam el valamit? Nem hisztizik, meg semmi ilyen dolgot nem csinál, csak olyan szótlan néha, és hamar megbántódik. Szeretném ha kicsit jobb kedve lenne.. Mit tegyek?

Ő 20L én 23F

2014. aug. 27. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá:

Nem akarsz valamit elmondani nekem, amit már rég el kellett volna mondanod? Csak ennyit. Se többet, se kevesebbet.

Ha ugyan ezt mondja mint amit irtál, akkor a "kedves" menyasszonyodnak van "némi" titka, amely nem a legjobban érintene téged, ha megtudnád.

Ha nincs titka, megered a nyelve. De vigyázz, mert vannak nagy játékosok, akik ilyenkor próbálják még a menthetőt bedobni, kiszinezni maguk felé a mérleg nyelvét.

2014. aug. 27. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Az is benne lehet, hogy nem jó ez így neki. De lehet, hogy valami más. Ezt nem tudod meg máshogy, csak ha megbeszélitek. Lehet nehezen tudod kiszedni belőle, nem tudom milyen típus. Én is sokszor hasonlóan reagálok ha bánt valami, pedig nem csak annyi van ott, hogy rossz a kedvem. Ez van, ilyen vagyok. Viszont a párom mindig eléri, hogy elmondjam neki.

20/L

2014. aug. 27. 22:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Már megtörtént ez is a legutóbbi ilyen spontán nagyon rossz kedve után. De semmi újat nem mondott nekem. És ismerem már annyira, hogy tudjam, vagy legalább sejtsem, hogy mikor hazudik, de nem tűnt semmi furcsának. Mindent elmondunk egymásnak szinte azonnal. Ezért nem tudom, hogy mitől változott meg, vagy mi lehet a gond..
2014. aug. 27. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is külföldön dolgozom, de én csak egy évben 3-szor vagyok otthon két hétig. Igaz, mögöttünk 20 éves kapcsolat van. Ennek ellenére az én nejem is kedvetlen és ki van bukva,mert nem vagyok vele. Ilyenkor 3-4 nap és valahogy megnyugszik. Mindkettőnket zavar a távollét, de tudjuk, hogy a gyerekekért csinálom és egy éven belül itt élnek majd ők is.

Kérdezz rá direkt: Jöjjek haza, azt szeretnéd? Vagy: Szeretnél kijönni hozzám, úgy jobb lenne?

Valahogy szedd ki belőle az infót,mert így nem tudhatjuk, hogy mi a baja. Lehet teljesen más is, mint amire gondolunk.

2014. aug. 27. 22:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy kibír így még egy évet, mert utána befejezi az iskolát, és jön ő is ki hozzám, már megvan a munkahelye is, meg szállás, minden. Lehet, hogy ennyire hiányzok neki, hogy ez miatt befordul?
2014. aug. 27. 22:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Meg megérti, hogy itthon a negyedét sem keresem meg annak, mint kint. Az itteni fizetésemből el tudunk kezdeni majd jövőre egy közös életet, össze fogunk tudni házasodni is úgy, ahogy elterveztük, és családunk is lehet úgy, hogy nem kell aggódnunk az anyagiak miatt. Szóval a közös életünkre gyűjtök.
2014. aug. 27. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem számodra még vár egy-két nagyon nagy "meglepetés" negatív értelemben. Ne legyen nekem igazam:)
2014. aug. 27. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!