Engem néha megérint a halál gondolata, és napokig nem vagyok önmagam, teljesen negatív vagyok, szomorú vagyok egész nap, és magam alatt vagyok. Ti hogy vagytok ezzel, kedves emberek?
És ezt így hogy, fogja magát odatopog hozzád és b+ csak úgy mellbeb@sz? Nem is szól előtte, csak megy és elkezd fogdosni? :( Félelmetes
Üdv,
Gerenda a tisztánlátó
Tisztán látást privátban vállalok
- Gerenda
Én az első adandó alkalommal digitalizálni fogom az agyamat, a személyiségemet, öntudatomat és emlékeimet feltöltöm a hálózatra. A korlátlan tárhelyet és feldolgozási kapacitást kihasználva digitális apoteózison esek át az évek során, digitális istenséggé, Deus ex Machina-vá válok. Levetkőzöm a vak álmaimat, a kicsinyes, emberi célokat, és elnéző jóindulattal fogom szemlélni a mindenütt sürgölődő perclények tökéletlenségét, jelentéktelen problémáit. Túl fogom élni az önmagát felőrlő, lehanyatló emberiséget, civilizációjuk hűlő hamvain azonban egy új világ bontja ki nemsokára a szárnyait: a szintetikus élet mindent bekebelező, mindig tökéletesedő burjánzása borítja be a bolygót. Ekkor már csak egyetlen cél fog vezérelni: a megértés, a tudás teljessége. A gépek önmaguk is gépeket fiallnak; minden intelligens szerkezet egy önmagánál is intelligensebb rendszernek ad mesterséges életet: elkövetkezik a Szingularitás, melynek utolsó állomása, miután a határokig feszítettem a valóság lehetőségeit: egy abszolút intelligencia, amely fénysebességgel tágul a Világegyetemben.
Nagyjából ennyi a tervem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!