Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha már végtelenül szomorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már végtelenül szomorú vagyok, de úgy érzem, hogy nélküle nincs tovább, és egy hülye libává degradálódtam a törődése hiányától, akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakítsak!

Tudom.

De nehéz.

Megtaláltam a fél éves kapcsolatom tárgyát egy társkeresőn, amit rendszeresen látogat.

Egyedülállóként.

Pedig azt hittem komoly, ami köztünk van.

Most viszont megfordult a fejemben, hogy félrelép.

Hazudozik.

És max. 2-3 hetente van némi szex.

Kérlek, hülyézzetek le!

Alázzatok kicsit!

Hátha attól eléggé pipa leszek és kihajítom...

Pedig szeretem.

2014. szept. 1. 13:13
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Egy lényeges pont, amit nem írtam.

Mazochista vagyok, olyan értelemben, hogy gerjedek, ha indulatos...

Megütni nem út meg. Annyira nem. Csak verbálisan.

Egyszer szakítani akartam. Úgy ragadott karon és olyan kétségbeesve nézett, hogy egyrészt: örök lilafoltok, és persze nem tudtam megtenni.

De még mindig nem tisztáztuk.

Itt még nem lehet vége.

Ha muszáj, akkor persze muszáj.

2014. szept. 1. 14:15
 22/23 anonim ***** válasza:
21: Ha ezt nem írtad volna le akkor is rájöttem volna, hogy mazochista vagy. Ettől függetlenül más a mazochizmus és a boldogtalanság...
2014. szept. 1. 14:17
 23/23 anonim ***** válasza:

"Ha már végtelenül szomorú vagyok, de úgy érzem, hogy nélküle nincs tovább, és egy hülye libává degradálódtam a törődése hiányától, akkor mit tegyek?"

Depressziós vagy, vagy boldogtalan! Nekem is van barátnőm, de nem rettegek attól, hogy elhagy, és ha elhagyna akkor nem lennék padlón, és nem is voltam még ettől padlón.

Ha lenne egy jó kapcsolatod akkor is rosszul éreznéd magad, mert megszoknád!

2016. szept. 15. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!