Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítás után mennyi ideig nem beszéltetek volt barátnőtökkel/barátotokkal? Egyáltalán beszéltek azóta, vagy végleg megszakítottátok a kapcsolatot?
Tételezzük fel, hogy békés elválásról van szó.
Kort és nemet is írjatok légyszi!
Szakítás után kétszer találkoztunk még "hivatalosan", amikor a maradék ruháimat hoztam el. Hihetetlenül bunkó volt velem, amit szerintem nagyon nem érdemeltem ki, mert amúgy a szakítás békésen történt.
Azóta, ha reggel összefutunk munkába menet, feltűnően átnéz rajtam. Ennyit a 4 évünkről...
21L
Jellemzően békések voltak az elválásaim mindegyik exemmel, mindig próbálkoztunk is a "barátunk maradunk" dologgal, de aztán valahogy sosem jött össze, pár hét után mindegyik abbamaradt. Úgy nem lehet barátságot fenntartani, hogy az egyik fél iszonyú szerelmes és megbántott, állandóan abban reménykedik, hogy a beszélgetésekből végül ismét kialakul valami, miközben a másik már rég véget vetne az egésznek, csak próbál kíméletes lenni a másikhoz. Ez nem barátság. Ennek semmi értelme. Meg is nehezíti a továbblépést... Mindkét fél számára (mindkét oldalon voltam már).
Az a két-három hét elteltével viszont nem beszéltem az exeimmel. Néha-néha esetleg valamelyikük rám ír, akkor beszélünk úgy nagyjából két szót, de ez ilyen szökőévente egyszeri alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!