Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ezt tolerálni a párotoknak? Szakítsak vagy felejtsem el az egészet?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt, viszont ma egy olyan beszélgetést találtam amin egyszerűen kiakadtam! Amikor két hónapja együtt voltunk, találkozott egy másik csajjal akiért nagyon oda volt! Azt írta akkor a haverjának, hogy nem tudja elfelejteni! És már két hónapja együtt voltunk! Az, hogy volt e valami köztük, a beszélgetésből nem derült ki! Nagyon átverve érzem magam! Mit tennétek a helyemben?
22/L 30/F
2016. jan. 14. 12:33
1/7 anonim válasza:
Azóta már eltelt 10 hónap és még mindig veled van, valószínűleg nem véletlenül.
2/7 anonim válasza:
Nem tudja elfelejteni de veled maradt. Na ezen mi van kiakadnivalo? Ne legyél már oktalanul féltékeny
3/7 A kérdező kommentje:
Hát ki tudja, gondolom azért nem volt köztük semmi, mert a csaj nem akarta.. igy nincs ló, jó a szamár is
2016. jan. 14. 12:42
4/7 anonim válasza:
miért nem beszéled meg vele? oké, kínos lesz, hogy beleolvastál a levelezésébe. de inkább tisztázd most.
amúgy lehet 2 hónap után még nem vett annyira komolyan meg az egész kapcsolatot.. lehet már azóta nem találkozna kettesben más lányokkal..beszéld meg vele
6/7 anonim válasza:
én sose olvasnék bele a másik levelezésébe. aki ilyet tesz szenvedjen miatta.
7/7 anonim válasza:
Felejtsd el! Feleslegesen parázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!